dissabte, 2 de febrer del 2019

Dissabte 2, el Lleida-Mataró de Copa Catalunya en directe per La Xarxa



El Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida escenari, dissabte 2 de febrer (18h), d'un nou partit televisat de Copa Catalunya Femenina 2018-19 a través de La Xarxa.

Aquest proper dissabte 2 de febrer, a partir de les 18h des del Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida, podrem viure el partit televisat de la 16a jornada del Grup 1 de la Copa Catalunya Femenina entre l'EKKE CB LLEIDA (10-5) i l'UE MATARÓ - CONSTRUTONI PONCE (7-8) a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!. 

El bloc que entrena Albert Puig és un dels equips que travessa un millor estat de forma de tota la Copa Catalunya Femenina i acredita una ratxa de tres victòries consecutives a la competició. Invictes en aquest inici del 2019, les endolcides lleidatanes s'han situat en igualatat de condicions que el Camping Bianya Roser (amb qui tenen l'average provisional en contra pel 44-53 de la 1a volta), conjunt que delimita la zon d'accés a la Final a Quatre. Aquesta situació d'empat classificatori la van fer possibles les del Segrià amb el triomf a La Bastida (52-61), aquest dissabte, en la recuperació del matx aplaçat corresponent a la 3a jornada. Les noies de Puig arriben amb més fam al període més decisiu d'un campionat on la regularitat serà l'única companyia possible per lluitar per la F4. La gran versió vermella fora de la Terra Ferma (6-1) contrasta amb l'estat intermitent a Barris Nord (4-4), expedient a millorar a partir de la cita televisada per La Xarxa. A l'anada, en el debut a la lliga, les de Lleida van imposar-se al Josep Mora per 58-70, amb una exhibició anotadora d'Ester Sintes (17 punts). El calendari de les locals en aquest pròxim mes de febrer (sortides a Sant Fruitós i Viladecans i intervencions a casa davant de Mataró, Draft i Hospitalet) esdevindrà clau pel termòmetre de les aspiracions lleidatanes.


Partit La Xarxa
A les files visitants, les jugadores comandades per l'entrenador Alex León es desplacen a Barris Nord amb la voluntat de reivindicar-se després de retornar a peu canviat de les vacances nadalenques. Les mataronines han encadenat tres derrotes consecutives que les han despenjat de les quatre primeres posicions del Grup. A Lleida, les unionistes tenen una prova de foc per retallar distàncies i mirar de disputar l'average particular definitiu (-12 actual) amb les locals, que marquen juntament amb el Roser el tall capdavanter. El bagatge general de les grogues a domicili (2-6) posa en relleu la diferència de resultats de les de León amb les seves sòlides i regulars actuacions a Mataró. L'ofici maresmenc de supervivència passarà un examen de nivell al Segrià, on les visitants actuaran a la batalla més forta de l'agenda mataronina. A l'horitzó, i amb un ull a l'àrea privilegiada, el Bencriada i el Barna visitaran les de León que, per contra, hauran de jugar a les pistes de Sant Adrià i Natació Terrassa a les pròximes quatre jornades. Les ALLSTAR Ari Magriñá, Andrea Cobo i Clara Solé hauran de treure tot el geni per capgirar ràpidament el compàs de derrotes grogues.

font 
https://www.basquetcatala.cat/noticies/7616