dimecres, 6 de febrer del 2019

El C. Ponce UEM s'enfonsa als darrers cinc minuts


Perd a Lleida després de plantar cara durant quasi tot el partit

El Construtoni Ponce UEM no va poder tornar a Lleida amb la victòria després d'un molt bon partit a casa d'un equip de la part alta. El resultat final és mentider ja que només al final del partit, en els darrers cinc minuts, l'equip es va enfonsar i fins llavors va mantenir les opcions de victòria. Llàstima que no pogués rematar perquè un triomf en un feu com el de Lleida hagués estat tota una fita.

El proper partit, dissabte, amb la visita del Bencriada que és segon per la cua ha de servir per sumar una victòria necessària.

El matx va ser igualat en línia general però més que en paral·lel, els equips funcionaven a batzegades, alternant-se en la ratxa i el domini del joc. Les noies del Construtoni Ponce UEM van brillar al segon quart i, encara, tornant dels vestidors. Va ser llavors, a la meitat del tercer quart, que les mataronines van arribar a anar 12 punts per sobre. Al final del tercer quart, però, les lleidatanes van agafar la iniciativa, van llimar distàncies i tot es va acabar decidint en un darrer quart en el que les grogues van fer figa, just al final.

Entre les mataronines, va destacar Clara Solé amb 21 punts.
LLEIDA 73 - CONSTRUTONI PONCE UEM 59
Parcials: 18-13, 12-23, 18-11, 25-12
CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat, Cuní (8), Balmes (7), Murat, Domènech (3), Coll (3), Magriñà (5), Cobo (6), Cynthia (4), Martínez (2), Llobet, Solé (21).

publicat per
http://www.totmataro.cat/esports/basquet/item/44108-el-c-ponce-uem-s-enfonsa-als-darrers-cinc-minuts