dimecres, 23 de gener del 2019

Torna Canta amb l'OBC! Busquem 360 veus, vols ser una d'elles?


L’OBC BUSCA 360 VEUS!
Inscripcions obertes fins a l'1 de febrer
Després del gran èxit de la primera edició, torna Canta amb l’OBC!
No et perdis l’experiència única de cantar a L’Auditori amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. 

No cal saber-ne molt, només tenir el compromís d'assistir als assajos i als concerts finals. En total, seleccionarem 360 persones que cantaran el divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de juny a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori.

La preparació començarà al març i durarà tres mesos, en els quals es realitzaran 13 assajos a L'Auditori, fins a arribar a la setmana dels concerts on es posarà en comú la feina feta amb els músics de l'OBC amb dos assajos conjunts i tres actuacions finals a la Sala 1 Pau Casals. La directora de corsElisenda Carrasco i el director d'escena David Pintó treballaran amb els cantaires tant la part musical com l’escènica, per tal d’afegir una part de dramatúrgia al concert. El director musical serà Miquel Ortega.

Els participants escollits per formar part del cor hauran d'abonar la quantitat de 35  €, que inclou la participació en el projecte i una entrada al concert que l’Orquestra oferirà el dissabte 23 de març (El Bolero de Ravel al Festival Emergents) amb una trobada post concert.

Les persones que no siguin escollides per formar part del cor, tindran l’oportunitat de participar en aquest projecte cantant algunes peces des del públic el diumenge 16 de juny acompanyant el cor i l’Orquestra.

📍 Informació pràctica i calendari d'assajos

📋 INSCRIU-TE AQUÍ
Ens posarem en contacte amb tots vosaltres, tant per dir-vos si heu estat escollits com si no, a partir del 20 de febrer.
Inscripcions obertes fins a l’1 de febrer (inclòs). No s’acceptaran sol·licituds fora de termini.