dimarts, 22 de gener del 2019

Derrota per la mínima en un dels camps més complicats




El Mataró Feimat acaba perdent a Igualada contra un rival directe

El pavelló de Les Comes d’Igualada és un dels camps més complicats de guanyar-hi al grup català d’EBA. Tot i això el Mataró Feimat va tenir en tot moment a l’abast la victòria en un partit d’altíssima intensitat i competència entre dos equips que van demostrar perquè són a la part alta de la classificació. Els de Charly Giralt van acabar perdent de dos sense perdre en cap moment la cara al partit i els de l’Anoia superen en un punt a la classificació, de moment, als grocs. La classificació està ajustadíssima i els partits entre rivals directes com el de dissabte prometen emocions fortes.

Fidel als trets identitaris del seu joc, el Mataró Feimat va sorprendre d’entrada a l’Igualada, agafant un avantatge curt però permanent durant els dos primers quarts. La igualtat, però, era evident i els locals no van deixar de fer la goma, al contrari, van anar llimant les diferències fins a entrar en el darrer quart amb la igualtat com a norma imperant.

En una situació així la moneda podria haver sortit cara o creu. Les darreres seleccions de tir van ser millors pels de l’Anoia que no pas pels mataronins que van estar dirigits amb mestria i molta categoria per un immens Jaume Solé. Llàstima que el premi es ressistís i al final, per la mínima, els punts es quedessin a casona de l’Igualada.

IGUALADA 73 - MATARÓ FEIMAT 71
Parcials: 12-17, 17-16, 20-17, 24-21
MATARÓ FEIMAT:
Solé (26), Rodríguez, Ventura (12), Juanola (1), Ariño (3), Romero (15), Tardio (3), Touré (11), Traver.

Font