divendres, 11 de gener del 2019

La Lliga Catalana EBA s'esvaeix al Josep Mora




El Mataró Feimat no té opcions de remuntada i perd de 10 amb el Quart

La singladura del Mataró Feimat per la Lliga Catalana EBA es va acabar als quarts de final, en el partit de tornada contra el Quart, en un Josep Mora gèlid. L'equip de Charly Giralt no va poder ni tan sols aspirar a capgirar l'avantatge d'onze punts que els gironins tenien de renda de l'anada.

El Quart és un equip veterà i dominador, molt seriós en tots els aspectes de joc, i va saber domar el Feimat tot i els múltiples intents per dominar. Van sortir forts d'entrada, els locals, però no van poder consolidar cap gran avantatge. Veient que l'eliminatòria estava impossible, el partit va perdre encant al darrer quart i es va tancar amb una anotació baixa.

Cal destacar, però, que el Mataró Feimat va plantar cara i tot i no poder marcar el ritme d'inici va aconseguir anar al descans amb empat i, per tant, totes les opcions obertes. El Quart havia volgut marcar distàncies d'entrada però el Feimat es va tornar a posar a partit i va tornar de la pausa amb ganes si més no d'intentar-ho. No va poder ser i els gironins van guanyar el tercer quart i un darrer parcial amb força menys encant.

MATARÓ FEIMAT 54 - QUART 64
Parcials: 9-12, 15-12, 20-22, 10-18.

+ info – publicat per
Redacció // Fotos: Daniel Ferrer