dissabte, 12 de gener del 2019

Comença bé l'any: Vine a L’Auditori!

 
Els concerts que no et pots perdre!

EL SENYOR DELS ANELLS III.
EL RETORN DEL REI
(OBCPOPS)
La Comunitat de l’Anell es va endur, amb la tercera pel·lícula, 11 premis Oscar, entre els quals el de millor banda sonora i el de millor cançó. Howard Shore, l’autor de la música, va tornar a fer una obra simfonicocoral grandiosa i espectacular.
Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
Preu: de 10 € a 60 €
CONTES, FAULES I HISTÒRIES
(Temporada Banda)
La Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Beatriz Fernández, convida la flautista Juana Guillem per interpretar un programa ple d’aventures musicals: de les faules i contes clàssics orquestrats per Julie Giroux fins a les desventures de Huckleberry Finn, passant pel divertit homenatge a la música de dibuixos animats del britànic Paul Hart.
Preu: 14 €

 

NATE WOOLEY'S KNKNIGHGH
(Sampler Sèries)
El trompetista i compositor Nate Wooley torna a les Sampler Sèries amb el quartet Knknighgh format pels improvisadors més destacats del free jazz de Nova York: la saxofonista Lotte Anker, el contrabaix Felix Henkelhausen i el bateria Dré Hočevar. Junts oferiran un espectacle que neix d'uns poemes minimalistes d’Aram Saroyan.
Preu: 7 €
EMMANUEL PAHUD & ERIC LE SAGE 
(Música de Cambra)
Emmanuel Pahud, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i considerat un dels millors flautistes del món, torna a L’Auditori en companyia del seu pianista predilecte, el magnífic Eric Le Sage, i amb un repertori basat en la tradició del romanticisme germànic. El duo ens proposarà obres de Mozart, Schubert, Schumann i Mendelssohn.
Preu: 29 €

STABAT MATER DE PERGOLESI Jonathan Cohen dirigeix Arcangelo
(Música Antiga)
Arcangelo, un dels conjunts de música antiga més importants del continent, sota la direcció de Jonathan Cohen, presenta algunes de les millors obres orquestrals i vocals del període barroc, amb dos cantants en plena eclosió, la sopranoEmöke Baráth, i el contratenor Maarten Engeltjes.
Preu: de 10 € a 60 €
LA SIMFONIA TRÀGICA DE MAHLER
amb Karl-Heinz Steffens

(Temporada OBC)
L’OBC interpreta l’obra més personal deMahler: la Sisena simfonia, coneguda com a “Tràgica”. Un dels monuments simfònics més impressionants de tots els temps, intens i dramàtic, que conduirà el director Karl-Heinz Steffens, una de les batutes més aclamades i versàtils del panorama internacional.
Preu: de 10 € a 58 €

LA MÚSICA PER A TEMPS DE CANVI
(Temporada Banda)
La Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular, José R. Pascual-Vilaplana, convida el pianista Daniel Ligorio a participar en un programa en què sentirem obres inspirades en episodis difícils que transformen la desesperança en energia per forjar un futur millor. La música com a motor de canvi! 
Preu: 16 €
CANTATES DE BACH
(Música Antiga)
La gran expressivitat de les cantates de Bach torna a L’Auditori amb el projecteBach Zum Mitsingen. Autèntics tresors del repertori vocal barroc que interpretaran l’Ensemble BZM amb la soprano austríaca Miriam Feuresinger, recentment guardonada amb el premi ECHO KLASSIC, i els participants a laBecha Bach.
Preu: 20 €

MAVICA
(Sit Back)
La jove compositora i guitarrista MAVICAforma part d’una nova generació de dones que trepitgen ben fort en la nostra escena musical. Influenciada per artistes com Sufjan Stevens, Bon Iver, Daughter, Ben Howard o Amy Winehouse, presentarà el seu primer treball Gone, gravat a Londres i del qual ja ha avançat el seu primer single Hot Sand
Preu: 15 €
SCHUMANN: LA RENANA
amb Hartmut Haenchen
(Temporada OBC)
L'OBC, sota la batuta de Hartmut Haenchen, interpretarà tres obres imprescindibles del repertori simfònic-coral del Romanticisme. Una petita joia de Beethoven i dues obres de Brahms que compten amb textos dels grans poetes alemanys del segle XIX, i la simfonia més popular de Schumann: “La Renana”.  
Preu: de 10 € a 58 €
HÄNDEL & FRIENDS
A partir de 5 anys
(Concerts Familiars)

T’imagines viatjar en el temps i en l’espai sense moure’t de la butaca? Navegar pels canals de la Venècia de Vivaldi, descobrir tots els racons del Versalles de Lluís XIV, o passejar pels carrers del Leipzig on va viure durant anys la família Bach.... Tot això i més de la mà de cinc músics especialistes en la interpretació amb instruments històrics.
Preu: 10 €
EXAUDI
Eight Voices
(Sampler Sèries)
El prestigiós ensemble vocal EXAUDIagrupa els cantants més talentosos del Regne Unit. La formació presenta a lesSampler Sèries un fascinant programa que dóna protagonisme a diferents autors contemporanis d'avantguarda. Una oportunitat única per descobrir els "motets" del segle XXI assegut/da a l'escenari de la Sala 1 Pau Casals!
Preu: 10 €

JOSEP COLOM: MÚSICA CALLADA
(Música de Cambra)
Dues figures clau de la música catalana es donen la mà en aquest recital de piano únic. El consagrat pianista Josep Colomens convida a introduir-nos al personal univers del compositor Frederic Mompoua través de la seva monumental obra Música callada.
Preu: 29 €
FESTIVAL LLUMS D'ANTIGA
(Música Antiga)
L’Auditori inicia el Festival Llums d’Antiga, una cita que ens permetrà gaudir, del 5 al 16 de febrer, d’una intensa activitat musical en diferents esglésies i capelles de la ciutat de Barcelona. Dotze dies de màgia en escenaris històrics de la ciutat amb repertoris amagats que un dia van envoltar figures com Lluís XIV o Martí Luter.
Més informació i horaris al web de L'Auditori