dimarts, 29 de gener del 2019

El Mataró Feimat es fa fort al Mora




Sotmet al Valls reaccionant després de la mitja part

El Mataró Feimat trepitja fort. L'equip de Charly Giralt es va fer fort diumenge al Palau Josep Mora contra un Valls impertinent, que va dominar la primera meitat del partit. Són els de l'Alt Camp uns clàssics de la categoria, per més que no estiguin fent enguany la seva millor EBA. Els que sí que tenen a l'abast una de les millors campanyes dels últims anys són els grocs que van tornar a demostrar capacitat de canvi de dinàmiques en un mateix partit i, tornant dels vestidors, van entrar una marxa més i van fer-se amb la victòria.

Tirant de la rotació completa de jugadors, una de les claus del partit va ser el domini sota el tauler, amb xifres molt millors que les dels vallencs. Això va donar, sobretot tornant del descans, segons oportunitats que juntament amb una baixada física dels visitants va permetre de capgirar la tendència.
El darrer quart va ser el de saber madurar el partit. L'equip tenia ben present com havia perdut al darrer alè contra l'Igualada una setmana abans i aquesta vegada va gestionar les diferències i possessions amb mestria. Era important guanyar per seguir al grup de dalt.

MATARÓ FEIMAT 74 - VALLS 68
Parcials: 13-17, 17-18, 25-16, 19-17
MATARÓ FEIMAT: Solé (15), Viñallonga, Rodríguez, Ventura (1), Juanola (16), Ariño (4), Romero (18), Tardio (3), Touré (15), Traver (2).

publicat per