dilluns, 3 de desembre del 2018

Tanca l'any venint a un concert a L’Auditori!

 
Els concerts que no et pots perdre!

EL SOMBRERO DE TRES PICOS
i la guitarra de J. M. Cañizares
(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Kazushi Ono, convida la guitarra flamenca de Juan Manuel Cañizares, en un programa que inclou l’estrena mundial de la seva última obra en memòria de Joaquín Rodrigo, un poema simfònic de Granados i el ballet més colorista i espectacular de Falla.
Preu: de 10 € a 58 €
REFREE
La otra mitad
(Sit Back)
Refree torna a L'Auditori per presentar el seu nou disc La otra mitad, segona part del projecte Jai Alai i banda sonora d’Entre dos aguas, la pel·lícula d’Isaki Lacuesta guanyadora de la Concha d’Or del Festival de Sant Sebastià. Rocío Márquez i el Niño de Elchel’acompanyaran en aquesta nit d'estrena que promet ser memorable.
Preu: 15 €

DE MOSCOU A CENTRAL PARK
(Temporada Banda)
Björn Bus torna a dirigir la Banda Municipal de Barcelona amb un viatge musical molt complert en l'espai - amb música russa, europea i nord-americana - i en el temps. Un programa que ens portarà del so de la Rússia Imperial al de Central Park, Harlem o Broadway.
Preu: 16 €
IGNASI TERRAZA - ANTONIO SERRANO
(Jazz Sessions)
El Festival de Jazz de Barcelonapresenta en el seu Retrat d’Artista el pianista Ignasi Terraza, que en aquesta ocasió convida Antonio Serrano, un dels millors harmonistes del moment. Dos dels músics nacionals més valorats de l’actualitat units en un concert irrepetible.
Preu: 25 €

NADAL AMB BACH:
KOMM, JESU, KOMM
Ensemble Pygmalion
(Música Antiga)
L'Ensemble Pygmalion, un dels grups de música antiga més destacats d’Europa, dirigit per Raphaël Pichon, interpretarà els sis motets de J. S. Bach i obres litúrgiques vocals per a diverses veus que constitueixen una de les fites més grans de la polifonia coral del període barroc. 
Preu: de 10 € a 60 €
LA DESENA DE XOSTAKÓVITX
i Joshua Bell al violí 

(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Kazushi Ono, convida Joshua Bell, per interpretar elConcert per a violí i orquestra núm. 3 en Si menor de Saint-Saëns. Completa el programa La Desena de Xostakóvitxi Ungebetenes Spiel 2 de Rodríguez Valenzuela compositor convidat de L’Auditori d'aquesta temporada.
Preu: de 10 € a 58 €

PLANETA CLARINET
A partir de 2 anys
(Concerts familiars)
Benvinguts a un món fantàstic on els ocells, els borinots i fins i tot les cuques de llum sonen com un clarinet. De Bach aGershwin i de Mozart a Messiaen... us apunteu a explorar-lo amb els Barcelona Clarinet Players? Un concert que us permetrà descobrir la sonoritat de la família dels clarinets de ben a prop! 
Preu: 10 €
FREDERIC AMAT / CABOSANROQUE / LA VERONAL  RRR
(Escenes)
Tres talents irrefrenables, l’artista plàsticFrederic Amat i cabosanroque amb els seus artefactes sonors, ens mostren la conjunció de dos mons: univers sonor i impacte visual. Se suma a aquesta proposta La Veronal, amb el ballarí Jon López, que hi aportarà moviment i la farà encara més irresistible.
Preu: 15 €

MOZART STRING QUINTETS
(Música de Cambra)
L’Apollon Musagète Quartet torna a L'Auditori, convertit en un dels quartets joves més prestigiosos i actius del moment, per oferir la segona entrega de la integral dels Quintets per a corda de Wolfgang Amadeus Mozart. A més, interpretarà la Suite per a violoncel sol núm. 1 de Bach en companyia del violista Nils Mönkemeyer.
Preu: 29 €
FERRAN FAGES 
Llavi vell
(Sampler Sèries)
El guitarrista, compositor i improvisadorFerran Fages, un dels artistes més inquiets i destacats de l’escena de música experimental de Barcelona. Fages presenta dues obres (Llavi vell i What might occur) que exploren les possibilitats del so quadrifònic, de la guitarra acústica i de les ones sinusoïdals.
Preu: 7 €
100 ANYS DE BERNSTEIN I EL MUSICAL AMERICÀ
(OBCPOPS)

No et perdis la tradicional cita amb els musicals d’abans de Nadal! Les millors veus del West End interpretaran obres deBernstein i altres grans compositors deBroadway com Cole Porter o Stephen Sondheim. Les cançons de West Side StoryCandideOn the Town Annie et faran sentir com si fossis al bell mig de Nova York!
Preu: De 10 € a 60 €
RUDO
Companyia Manolo Alcantara
(Espectacle familiar)
Un home forçut i rude crea torres amb caixes pesades de fusta. La fragilitat de les construccions sobre les que s’alça, realitzant equilibris impossibles, són fruit del desig i la il·lusió. La música en directe és el contrapunt líric de l’esforç titànic d’aquest personatge. Una proposta de circ intimista amb música de Clara Peya que enamorarà a petits i grans.
Preu: 12 €

MA, ME, MI, MOZART!
A partir de 2 anys
(Concerts Familiars)
El gran clàssic de L’Auditori celebra el seu desè aniversari! Descobriu als petits de casa l’univers musical del geni de Salzburg amb aquesta proposta en què sis músics interpreten obres de Mozartarrenjades especialment per als infants. El vestuari, l'escenografia i les actituds dels intèrprets els captivaran des del primer moment!
Preu: 10 €
CONCERT DE CAP D'ANY
El Trencanous
(Temporada Banda)
Els austríacs han tingut l’habilitat de saber exportar la seva música més festiva i rítmica sense oblidar ni un instant l’elegància i el bon gust: els valsos, les polques i les operetes inunden de música el seu Nadal i, de la mà de Salvador Brotons, que es torna a posar al capdavant de la Banda, també el nostre.
Preu: 26 €
Ja tenim el segon número de la revista de L'Auditori!

Hi trobareu entrevistes, articles i reportatges sobre la programació, que us mantindran informats de tot el que succeeix a les nostres sales. Busqueu-la abans o després dels concerts!

També podeu consultar-la o descarregar-vos-la aquí
Més informació i horaris al web de L'Auditori