dimarts, 11 de desembre del 2018

'Estimat Mestre', acte de cloenda de l'Any Fabra. Inscriviu-vos-hi!:: Tocs 157

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Desembre 2018 #157
:: Inscriviu-vos a l'acte de cloenda de l'Any Fabra
Un espectacle teatral que combina literatura, dansa i música

La commemoració de l'Any Fabra, que se celebrarà el dilluns 17 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1, de Barcelona), culminarà amb un gran espectacle titulat Estimat Mestre. Es tracta d'un espectacle emotiu, eminentment teatral, amb què es vol retre homenatge a la figura de Pompeu Fabra i al llegat de la seva obra. Dirigit per Carme Portaceli, hi intervindran figures de renom de les arts escèniques catalanes com els actors Pere Arquillué, Pepa López, Pol López i Rosa Renom, la coreògrafa Sol Picó, la violoncel·lista Alba Haro i el cantautor Juan Manuel Galeas. També hi prendrà part l'escriptor Biel Mesquida.
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà l'acte, que també comptarà amb l'assistència de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. L'espectacle posarà de relleu les dimensions que ha tingut la commemoració i la implicació d'ajuntaments, associacions, universitats i entitats de tot Catalunya.
L'acte està obert a tothom, però per motius d'aforament cal fer la inscripció emplenant aquest formulari. Les persones que ho facin rebran un correu electrònic de confirmació, que caldrà mostrar el dia de l'acte per poder accedir a l'interior de la sala.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya