dimecres, 21 de novembre del 2018

Presentació dels equips de la Unió Esportiva Mataró per la temporada 18/19




El passat 18 de Novembre a la tarda va tenir lloc la presentació dels Equips del club per aquesta Temporada. Tot i ser una tarda plujosa, el Palau d’Esports Josep Mora es va omplir de gom a gom per a presentar els 36 equips del Club, el Club Fem i l’Escoleta de Bàsquet. Més de 1000 persones es varen reunir al Palau Josep Mora.

Varen assistir a l’acte l’Alcalde de Mataró, David Bote, la Regidora d’Esports Marisa Merchan, els Regidors de l’Ajuntament Josep Maria Font per part de CIU, Francesc Teixidó per ERC i Jose Manuel López per part del PP, el President del Centre Catòlic señor Antoni Blanch i el President de la Federació Catalana de Bàsquet, senyor Joan Fa.

L’Acte va començar amb la tradicional foto de familia (jugadors, entrenadors i directius del club) i tot seguit, va pendre la paraula el president dela Unió Esportiva Mataró, senyor Joan Pi, donant la benvinguda a la temporada i demanant a l’Ajuntament una millora de les instal·lacions, recordant que fa 50 anys que es varen inaugurar i que des d’aleshores no s’ha fet cap mena de reforma. Seguidament es va fer un petit record a dos jugadors del club que encara no han pogut començar la temporada, i també es va fer un emocionant homenatge a dos persones que han estat més de 20 anys al capdavant del club i que aquesta temporada han deixat les regnes, el senyor Joan Ventura, President del club els darrers 20 anys, i el senyor Fredi Genisans, Tresorer i membre de junta.

Seguidament va pendre la paraula el president de la Federació Catalana de Bàsquet, que va recordar que és un dels Clubs més grans de Catalunya amb 36 equips i va encoratjar a seguir endavant amb el projecte i va voler unir-se a l’homenatge a Joan Ventura i Fredi Genisans, entregant una placa d’agraïment.

Finalment va prendre la paraula el senyor alcalde de Mataró, David Bote, que va recordar que s’havien fet millores en el Casal i que continuarien fent millores al Palau Josep Mora.

En definitiva, va ser una tarda molt emotiva on es va veure que aquest club històric que l’any passat va fer 90 anys, segueix amb molt bona salut.