dimecres, 21 de novembre del 2018

El Mataró Gress es queda a les portes de la remuntada i claudica davant el GEiEG

El Mataró Gress va visitar la complicada pista del GEiEG de Girona el passat dissabte dia 17 a la tarda, sense aconseguir una anhelada victòria que hauria igualat a ambdós equips amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes a la tercera posició.

Però no va poder ser. Les gironines van anar sempre per davant en el marcador, i tot i que les de Mataró van aconseguir posar-se a només tres punts a l’inici de l’últim quart, al final les locals van imposar-se gràcies a un joc més regular.

El primer quart va començar amb un joc molt intens per part d’ambdós equips, però en el que el major encert del GEiEG i les segones opcions en atac gràcies al rebot ofensiu van fer que es marquessin les primeres diferències: 15-6 al final del primer parcial.

En el segon, les mataronines reaccionen millorant percentatges de tir i aconsegueixen reduir distàncies, però les gironines tallen la reacció amb un gran final de quart que torna a deixar la diferència en el marcador allà mateix: 32-23 a la mitja part.

En el tercer parcial una inspirada Solé va fer pensar en la victòria: amb 3 de 5 triples i una cistella de 2 punts va encapçalar la reacció de les d’Álex León, que encaraven l’últim quart amb 7 punts avall: 47-40.

L’entrada de l’últim quart va ser encara més esperançadora ja que un parcial de 0-4 posava les mataronines a només 3 punts de les locals, però la reacció es va quedar aquí. Després del temps mort demanat per les gironines es van capgirar les dinàmiques: el GEiEG anava anotant mentre que el Mataró Gress prenia males decisions en atac i buscava el llançament triple sense encert que les va deixar 6 minuts sense anotar. 57 a 45 a falta de pocs segons, maquillat amb un triple a l´últim instant que deixava el 57 a 48 final en el lluminós.

Les d’Álex León perden la quarta plaça en favor del Camping Bianya Roser A, que amb el mateix balanç de victòries i derrotes les supera pel bàsquet average. Tanmateix, les grogues van competir de tu a tu en una de les pistes més complicades de la categoria, cosa que fa encarar amb optimisme els propers compromisos.