dilluns, 12 de novembre del 2018

L'Optimot celebra 10 anys! Concurs #Optimot10 :: Tocs 153

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2018 #153
:: L'Optimot celebra 10 anys amb uns 100 milions de consultes lingüístiques resoltes
L'Optimot, el servei de consultes lingüístiques sobre la llengua catalana que ofereix la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Catalans i del TERMCAT, celebra que fa deu anys que es va posar en funcionament. L'eina, que té com a objectiu facilitar a la ciutadania la comunicació de qualitat en llengua catalana, ha esdevingut un referent a l'hora d'escriure bé i de manera autònoma en català. Només l'any 2017 s'hi van fer 15 milions de cerques.
Concurs #Optimot10
Per celebrar els 10 anys, Política Lingüística convoca el concurs en línia #Optimot10, amb el lema Optimot, 10 anys donant respostes!, que tindrà lloc del 19 al 23 de novembre. El concurs es basa en el coneixement del cercador mateix i de les seves eines i canals. És obert a tothom i especialment a les persones usuàries fidels del servei, que han ajudat a enriquir el cercador amb les seves consultes i propostes. 
Del 19 al 22 de novembre es publicaran 10 preguntes diàries a la pàgina web del concurs, que caldrà respondre en un formulari. Diàriament serà guanyadora la persona que obtingui el màxim d'encerts en les preguntes del dia i hi haurà una persona guanyadora absoluta, la que haurà sumat més encerts les quatre jornades.
Qui es proclami guanyador absolut rebrà una tauleta digital. També rebrà una subscripció anual al Club de Cultura TR3SC, una invitació doble a la Ruta Pompeu Fabra i un lot de llibres, els tres premis que també guanyaran els quatre guanyadors diaris. Tots els participants obtindran un imant de la Superoptimota (per fer memòria dels 15 accents diacrítics que hi ha en català). L'etiqueta del concurs serà #Optimot10.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya