dissabte, 17 de novembre de 2018

CAP DE SETMANA DE CULTURA POPULAR A HORTA!

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya en col·laboració amb l’Institut de Cultura barceloní, han preparat una promoció ben especial pel cap de setmana del 17 i el 18 de novembre al barri d’Horta: un petit cicle de tres concerts a Lluïsos d’Horta i al Foment Hortenc.
La iniciativa, que s’enquadra dins del programa ‘Cultura Popular als Ateneus’, i que s’està desenvolupant en dues parts, la passada primavera i aquesta tardor, durà als teatres d’aquestes entitats tres concerts ben diversos: dissabte 17, a les 21h al Foment Hortenc l’actuació del Cor de Cambra Fòrum Vocal, el diumenge el Cor Ariadna a Lluïsos, al migdia, i a les 18h altra vegada a Foment, la Cobla Mediterrània.
Degut a aquesta concentració de concerts a la mateixa zona el mateix cap de setmana (el cicle s’estén per tota la ciutat de Barcelona), les entitats promotores han decidit crear un abonament especial per als tres concerts a un preu de només 12€, que es podrà comprar directament a taquilla. Per la resta dels concerts del cicle, o per qui només vulgui l’entrada per a un dels concerts, hom segueix tenint disponible el punt de venda telemàtic de Tic Tac Tiquet, o les taquilles de cada ateneu.