dissabte, 17 de novembre del 2018

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 154

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2018 #154
:: Aquest cap de setmana, noves estrenes en català
Els films Bèsties fantàstiques. Els crims de GrindelwaldTina Superbruixa. Nova aventura d'hivern i Condorito s'estrenen aquest divendres doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald
Warner Bros estrena el segon film de la trilogia Bèsties fantàstiques, que és també el 10è film de l'univers de Harry Potter.
El film, dirigit per David Yates, està interpretat per Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Johnny Depp, Zöe Kravitz, Ezra Miller, Alison Sudol, Callum Turner, Dan Fogler, Claudia Kim, Ólafur Darri Ólafsson, Kevin Guthrie, Derek Riddell, Ingvar Eggert Sigurdsson, William Nadylam, David Sakurai, i Brontis Jodorowsky.
Grindelwald, el mag obscur, torna per lluitar pel poder. El món dels mags cada cop està més dividit. Newt Scamander i Albus Dumbledore intentaran parar-li els peus.

Tina Superbruixa. Nova aventura d'hivern
El film alemany Tina, basat en els contes de Birgit Rieger Knister, ha estat dirigit per Wolfgang Groos i interpretat per Neil Malik Abdullah, Christoph Bittenauer, Gerti Drassl, i Hedda Erlebach. Flins & Pinículas distribueix aquest film adreçat a un públic familiar.
Una vegada més, la Tina viurà una aventura on haurà de viatjar en el temps. L'acompanyarà, com sempre, el seu fidel drac Hèctor. Aquest cop la seva àvia tindrà un paper important. 
Condorito
Paycom Multimedia estrena aquest film d'animació basat en la tira còmica xilena Condorito, creada per René Ríos Boettiger, 'Pepo', el 1949. La pel·lícula ha estat dirigida per Alex Orrelle i Eduardo Schuldt.
L'ocell més estimat de Pelotillehue iniciarà, acompanyat del seu nebot Coné, una aventura per rescatar la seva sogra, abduïda per una nau alienígena.
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya