dimarts, 13 de novembre del 2018

Cap de setmana amb 36 sales d'estrena en català :: Tocs 152

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2018 #152
:: Els films 'Detectiu Conan. El cas zero' i 'The Unthikable' s'estrenen en català aquest divendres
El film d'anime japonès Detectiu Conan. El cas zero i el film suec The Unthinkable s'estrenen aquest divendres, 9 de novembre, doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Detectiu Conan. El cas Zero
 
Les aventures del detectiu Conan arriben per primer cop a les nostres grans pantalles tot i que aquest és el film número 22 de la saga d'anime i manga de Gosho Aoyama. Ha estat la pel·lícula més taquillera de 2018 al Japó i durant 5 setmanes ha ocupat el número 1 a la taquilla des de la seva estrena. El film ha estat dirigit per Yuzuru Tachikawa i distribuït per Alfa Pictures.
 
Es tracta d'una nova entrega de les aventures de Shinichi Kudo, un jove detectiu transformat en nen després d'ingerir un verí. En la seva nova vida és conegut com a Conan Edogawa. En aquesta ocasió, en Conan ha d'investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d'un gran complex turístic a Tòquio. El film es podrà veure en català a 30 sales.
 
The Unthikable
 
El film suec ha estat dirigit per Victor Danell i interpretat per Christoffer Nordenrot, Lisa Henni, Jesper Barkselius, Pia Halvorsen, Magnus Sundberg, Krister Kern, Karin Bertling, Ulrika Bäckström, Alexej Manvelov, Yngve Dahlberg, i Håkan Ehn.
 
La mort de la seva mare en estranyes circumstàncies obliga l'Alex a tornar al poble. Allà es retroba amb l'Anna, un amor de joventut que no ha pogut oblidar. Mentrestant, Suècia sucumbeix a una sèrie d'atacs terroristes que obligaran l'Alex a lluitar primer contra la nostàlgia i després per la supervivència.
 
El film, distribuït per Adso films, es podrà veure en català a 6 sales.
 
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya