dimarts, 23 d’octubre del 2018

Massa líder per al Gress Platges




Les mataronines aguanten dos quarts a un Almeda molt superior
El Gress va topar amb l'Almeda

La bona ratxa del Gress Platges de Mataró es va acabar, amb bona lògica, a la pista del líder. L'Almeda és un equip fort i experimentat, amb jugadores amb experiència a categories superiors i va demostrar dins de la pista perquè era i segueix essent el líder imbatut de la categoria. Les noies d'Àlex León es van mantenir dins el partit durant els dos primers quarts però així com el descans els havia servit en les setmanes precedents per imposar-se en el domini del joc contra altres rivals, tornades a la pista van veure un Almeda encara més inspirat que no va tenir pietat de les grogues.

Va ser un tocar de peus a terra per les grogues, que van quedar a més de 20 punts de distància ja al tercer quart per acabar perdent de 30 en un darrer parcial amb tot decidit, amb els dos equips més pendents que s'acabés el partit que no pas d'altra cosa. El Gress va aguantar el ritme del líder al principi, però amb el pas dels minuts les distàncies i les diferències es van eixamplar. No són de la mateixa lliga, encara.

Àlex León explica que "elles van ser millors, van tenir molt encert. Quan jugues contra un equip molt bo que tenen el dia o estàs perfecte o et maten i a partir del minut 25 ens van destrossar.  Encara ens queda per poder competir d'igual a igual amb rivals així".

ALMEDA 81- GRESS PLATGES MATARÓ 51
Parcials: 21-17, 22-14, 21-13, 17-7
GRESS PLATGES MATARÓ: Cuní (10), Balmes (1), Murat (3), Domènech (2), Coll (8), Magriñà (12), Elworth, Cobo, Molina (4), Martínez, Solé (11).

Publicat per