dimecres, 17 d’octubre del 2018

El Gress segueix en ratxa: tercera victòria seguida

Gràcies a un gran tercer quart derrota el CN Terrassa
Les noies del Gress progressen adequadament

El Gress Platges Mataró està en ratxa. Dissabte, transmès en directe per televisió per a tot Catalunya, l'equip d'Àlex León va enllaçar la tercera victòria seguida gràcies sobretot a un gran tercer quart que va fer fora del partit un CN Terrassa que va ser un rival incòmode als dos primers parcials. Les mataronines van anar clarament de menys a més i després de perdre el primer quart van resoldre amb eficàcia la defensa zonal visitant per capgirar la situació. Un sol punt d'avantatge, però, a l'hora d'entomar el túnel de vestidors.

El tercer quart, però, va ser totalment diferent. El Gress sembla especialitzat en deixar madurar el rival per entrar una marxa més i va repetir el guió tornant a la pista aixafant el Terrassa per un més que contundent 24-8. La defensa i el domini del rebot, així com un atac sense complicar-se la vida, van ser les armes per entrar al darrer parcial amb el partit resolt i la tercera victòria seguida a la butxaca.

L'entrenador Àlex León assegura que "el tercer triomf és important perquè l'equip fa una passa més en la seva progressió" i anuncia que "la setmana que ve intentarem donar la sorpresa al camp del líder"