dimarts, 16 d’octubre del 2018

El Feimat, imparable, assalta la pista del líder




Els grocs sotmeten el Tarragona a base d'un joc obert i un recital de triples

Campanada del Feimat Mataró a la pista del Tarragona. El pavelló del Serrallo tarragoní va veure com l'equip local, que arribava líder, era superat en ritme i jerarquia de joc per uns mataronins veritablement en ratxa, cada dia més fets com equip. Els nois de Charly Giralt havien preparat a consciència la visita a un camp més que difícil i van saber provocar curtcircuits en les dues grans armes dels locals, anul·lant el seu millor tirador i imposant-se sota tauler. Això va enviar en orris els plans del líder que va trobar-se, de nou, amb la versió més desplegada del joc dels grocs, amants del ritme alegre, molt de tir i el camp obert.

Amb aquesta tònica el Feimat va anar-se'n ràpidament del marcador, consolidant durant pràcticament tot el partit una avantatge que rondava els 10 punts de distància de seguretat. Va ser un partit especialment encertat en el tir amb fins a 16 triples amb encert de 36 intents, un ressenyable 44 per cent d'encert des de la línia de 3. La curiositat estadística va ser l'encert total de Marc Traver, que va encertar els tres triples i el tir lliure que va intentar. Només en el darrer quart, quan la victòria ja era clara, el Tarragona va poder vèncer un dels parcials.

Charly Giralt, entrenador dels grocs, reconeix que "estem en un moment de forma molt bo i molt concentrats en defensa, fet que ens dona oportunitats de buscant un joc molt obert i valent en atac. L'equip va demostrar molta entrega, molta lluita i molt encert".

TARRAGONA 73 - FEIMAT MATARÓ 84
FEIMAT MATARÓ: Solé (19), Viñallonga, Cabrera (5), Rodríguez (8), Ventura (10), Juanola (3), Ariño (11), Romero (13), Touré (4), Traver (11).
Parcials: 19-22, 16-21, 14-23, 24-18.

Publicat per