divendres, 12 d’octubre del 2018

El Gress Platges de Mataró confirma les bones sensacions

L'equip, que va ensopegar a les dues primeres jornades, suma el segon triomf consecutiu a Copa Catalunya

El Gress Platges de Mataró va aconseguir la segona victòria de la temporada a Copa Catalunya femenina. L'equip va confirmar les bones sensacions de la setmana passada i equilibra el seu bagatge de victòries i derrotes amb un 2-2 gràcies al triomf a la pista del Grup Barna per 53-57. Les noies d'Àlex León van fer un bon partit i no van rendirs-e malgrat el mal inici.

A La Nau, el conjunt barceloní va tenir un domini aclaparador en el primer quart, amb un encert anotador molt per sobre del que es podia esperar i un resultat al descans que deixava l'enfrontament molt coll amunt per a les de León: 32-19.

A la represa, però, el Mataró va iniciar la remuntada en un parcial bo de 13-21 que confirmava que l'equip no es donaria per vençut. La revolució després del descans va ser una realitat i les mataronines van dominar clarmaent el matx, ajustant perfectament en defensa en el darrer quart (8-17) i donant-li la volta al lluminós fins a la victòria final per 53-57. Queraklt Coll i Ariadna Magriñà, amb 14 punts cadascuna, van ser les més destacades de l'equip.