dimarts, 30 d’octubre del 2018

El Feimat també guanya al front d'Aragó




Sap esgarrapar la victòria en el darrer quart a casa l'Olivar de Saragossa

Ariño, un dels destacats amb 20 punts, en el partit contra el Quart

El Feimat Mataró sembla no tenir aturador. Només l'Igualada, que és líder, va poder amb ells en la ja llunyana primera jornada i dissabte passat ni la distància entre Mataró i Saragossa no els va semblar afectar. Van saber competir, van saber estar dins del partit, van saber gestionar la igualtat i van acabar enduent-se els punts d'El Olivar. L'equip de Charly Giralt suma cinc victòries seguides i aquesta dinàmica es nota en moments decisius. La bona ratxa ha propiciat, també, el punt de sort que sempre acompanya als equips guanyadors. I per això, també, van poder sortir victoriosos d'un partit on la igualtat va ser la tònica dominant.

Olivar i Feimat van jugar un partit de tu a tu, quasi de partida d'escacs que tendeix a les taules. Un matx força sobri que va tenir en el que els grocs van acabar guanyant dels mateixos cinc punts que van treure en el darrer quart. Fins llavors, les avantatges havien estat mínimes. El partit podria haver-se decantat pels aragonesos o haver anat a la pròrroga però va acabar sortint cara per als interessos mataronins.

OLIVAR 66 - MATARÓ FEIMAT 71
Parcials: 17-16, 14-15, 22-22, 13-18
MATARÓ FEIMAT: Solé (23), Viñallonga, Cabrera (2), Rodríguez, Ventura (2), Ariño (20), Romero (17), Tardio, Estany, Touré (3), Traver (4).

Publicat per