dimarts, 30 d’octubre del 2018

A L’Auditori tenim la millor solució contra el fred!

 
Els concerts que no et pots perdre!

EL CONCERT NÚM. 21 DE MOZART
amb Minnaar i de Vriend
(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Jan Willem de Vriend, convida el jove pianista Hannes Minnaar per interpretar el Concert núm. 21 de Mozart. També sentirem la simfonia"Escocesa" de Mendelsssohn i una de les obres per a piano solista de Clara Schumann que va restar oblidada durant 150 anys.
Preu: de 10 € a 58 €

SYNTHS
Thomas Lehn + Thomas Ankersmit + Keith Fullerton Whitman (Sampler Sèries)
Hi ha poques oportunitats d'escoltarmúsica electrònica en directe amb sintetitzadors dels anys 70, i menys encara si és a mans de tres referents mundials del gènere. Tres sessions úniques en una jornada coproduïda ambOUT.SIDE,. Vine a descobrir SYNTHS a la FABRA I COATS, fàbrica de creació!
Preu: 10 €

TRIO PEDRELL:
ROBERT GERHARD
(Música de Cambra)
Cent anys després de la seva estrena, elTrio Pedrell ofereix en concert el primer trio amb piano de Gerhard (inèdit i conservat a l’Arxiu Robert Gerhard de l’Institut d’Estudis Vallencs) juntament amb el segon trio i els dos Nocturn-trio del compositor i musicòleg Felip Pedrell, mestre de Gerhard, Granados, Falla o Albéniz.
Preu: 12 €
L'OBC I BRAD MEHLDAU
(OBCPops)
El mite del jazz Brad Mehldau estrenarà el seu Concert per a piano i orquestraacompanyat per l’OBC. Obrirà la nit, laSuite de l’oscaritzada pel·lícula There Will be Blood de Paul Thomas Anderson, que compta amb la banda sonora original creada pel guitarrista de RadioheadJonny Greenwood.
Concert inclòs al 50 Festival de Jazz de Barcelona.
Preu: de 32 € a 50 €

MARC'ANTONIO E CLEOPATRA, DE HASSE
ACCADEMIA BIZANTINA
(Música Antiga)
L’Accademia Bizantina, una de les millors orquestres de cambra italianes del moment, recupera la idea original de l’òpera de Hasse, l’obra que va fer famós el cèlebre contratenor Farinelli. Pirotècnia vocal i duets d’amor amb les virtuosesDelphine Galou i Sophie Rennert, sota la batuta d’Ottavio Dantone
Preu: de 10 € a 60 €
SYLVAIN CAMBERLING DIRIGEIXLA SIMFONIA FANTÀSTICA 
(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Sylvain Cambreling, convida el pianista Garrick Ohisson per interpretar el Concert per a piano i orquestra núm. 4 de Beethoven. Completa el programa la "Fantàstica" de Berlioz i Les offrades oubliées deMessiaen, una de les seves primeres obres per a orquestra.
Preu: de 10 € a 58 €

MA, ME, MI, MOZART!
A partir de 2 anys
(Concerts Familiars)
El gran clàssic de L’Auditori celebra el seudesè aniversari!
Descobriu als petits de casa l’univers musical del geni de Salzburg amb aquesta proposta en què sis músics amb instruments de totes les famílies interpreten obres de Mozart arrenjades especialment per als infants. El vestuari, l'escenografia i les actituds dels intèrprets els captivaran des del primer moment!
Preu: 10 €
SIMFONIES D'ÀNGELS I DIMONIS 
A dues Bandes
(Temporada Banda)
LBanda Municipal de Barcelona,dirigida pel seu nou titular, Pascual-Vilaplana, convida la Banda de l’ESMUC per oferir-nos la seva versió més espectacular, ampliada en totes les seves seccions. Ens proposa un viatge musical que ens portarà  a l’infern, el purgatori i el paradís imaginats per Dant.
 Preu: 16 €

LARS VOGT :
VARIACIONS GOLDBERG
(Música de Cambra)
Lars Vogt, un dels pianistes amb més talent i projecció internacional, ens convida a un concert amb dues obres imprescindibles del repertori per a teclat. La primera són les famoses Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach i la segona els deliciosos quatre Impromptus,op. 90 de Franz Schubert.
Preu: 29 €
LA PASTORAL DE BEETHOVEN 
i el violoncel de Trulls Mørk
(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Salvador Mas, convida el violoncel·lista Truls Mørk per interpretar la Simfonia concertant per a violí i orquesta de Prokófiev. Completa el programa la "Pastoral" de Beethoven i laPastoral que, cent anys més tard, va compondre Juli Garreta
Preu: de 10 € a 58 €

CHICUELO 
Uña y carne
(Jazz Sessions)
L’Auditori acollirà la presentació del nou disc de Chicuelo Uña y carne, que el referma com un dels guitarristes i compositors més destacats de l’escena flamenca. Forjat com a acompanyant de cantaores com Enrique Morente o Mayte Martín, Chicuelo també s’ha aproximat al jazz demostrant que és un artista sense límits, pors ni prejudicis.
Preu: 18 €
REFREE
Jai Alai Vol. 02

(Sit Back)
Presentació del nou treball de Refreeamb convidats especials, el segon volum del seu projecte Jai Alai, iniciat l’any passat amb una entrega sobre la improvisació a guitarra. Jai Alai Vol. 2 ha acabat sent, a més, una mena de banda sonora per a la pel·lícula Entre dos aguasd’Isaki Lacuesta, guanyadora de la Concha d’Or al Festival de Sant Sebastià.
Preu: 15 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori