dissabte, 15 de setembre del 2018

La Sala Cabanyes reposa ‘Els Miserables’ després de l’èxit de la temporada pasada
Amb la reposició d’“Els Miserables”, la Sala Cabanyes posa en marxa la temporada teatral

Després de l’èxit de la temporada passada, el musical “Els Miserables” torna a l’escenari de la Sala Cabanyes a partir d’aquest dissabte, 15 de setembre, i se’n faran vuit representacions. Amb la reposició d’“Els Miserables”, la Sala Cabanyes posa en marxa la temporada teatral.

Prop de 4.000 persones van veure la temporada passada “Els Miserables”. En la posada escena que fa la Sala Cabanyes d’un dels musicals més coneguts arreu del món hi participen més de 200 persones. Joan Peran dirigeix l’espectacle, que compta amb més de 60 intèrprets i una orquestra formada per una quinzena de músics, amb Àngel Valverde al capdavant.

Al darrere d’aquest musical hi ha una feina de molts mesos per part tots els àmbits de la Sala Cabanyes. L’escenografia que trasllada l’espectador a la França de principis del segle XIX està dissenyada per Marc Abril. Al llarg de les prop de tres hores d’espectacle, els actors i actrius es canvien constantment de roba: l’obra compta amb més de 900 peces de vestuari, dissenyat per Josep Maria de Ramon. La coreògrafa Cristina Castellà s’ha encarregat dels moviments a escena.

Representacions
Dissabte, 15 de setembre, a les 21h
Diumenge, 16 de setembre, a les 18h
Dissabte, 22 de setembre, a les 21h
Diumenge, 23 de setembre, a les 18h
Dissabte, 29 de setembre, a les 21h
Diumenge, 30 de setembre, a les 18h
Dissabte, 6 d’octubre, a les 21h
Diumenge, 7 d’octubre, a les 18h

Publicat per