dijous, 13 de setembre del 2018

El Senior Masculí EBA ha disputat al Palau Josep Mora el primer partit de la Lliga Catalana EBA contra el CB Mollet.

El començament del partit ha estat trepidant pels jugadors de casa que han acabat el primer quart amb un marcador de 29-10. Els nostres jugadors estaven molt encertats en el tir i amb una bona defensa han fet que els visitants només poguessin anotar 10 punts.

En el segon quart, la tònica del partit ha seguit igual, i a la mitja part els mataronins ja dominaven el marcador amb un contundent 51-29. Però a l’iniciar la segona part, ja s’ha vist de seguida que el CB Mollet, no es donaria per vèncer i per un costat fruit de la relaxació dels mataronins i per l’altre l’encert en atac i en defensa dels visitants ha fet que el marcador s’ajustés al final del tercer quart 65-53.

En el darrer tram, els homes de Charly Giralt han tornat a agafar una aventatge de 16 punts que ha estat suficient per guanyar el partit tot i que el Mollet ha continuat apretant de valent i el partit ha acabat amb una diferència en el marcador de tan sols 8 punts. 82-74.

En Resum, s’ha vist un molt bon partit amb dues parts ben diferents, però al final els locals han guanyat un partit que s’ha post de cara ja a la primera part. Destacar els12 punts d’Omaru Toure, els 18 punts de Jaume Solé, 12 punts de Jordi Juanola, 12 punts de Natxo Arinyo i 13 punts de Romero.