dimarts, 18 de setembre del 2018

El primer derbi del bàsquet mataroní el guanyen els grocs

El Mataró Feimat conquereix el Pavelló Eusebi Millán i es classifica per als quarts de final de la Lliga Catalana EBA

El diumenge a la tarda al Pavelló Eusebi Millan s'ha jugat el primer i esperat derbi mataroní de bàsquet, dels tres que tindrem aquesta temporada. En aquesta ocasió ha estat de color groc, ja que l'equip de la Unió Esportiva, el Mataró Feimat, ha superat l'equip local el Mataró Parc Boet per 74-84.
Amb aquest resultat l'equip del Mataró Feimat es classifica per als quarts de final de la Lliga Catalana EBA, que es disputaran els dies 12 d'octubre i 1 de novembre, i on els de Charly Giralt tindran com a rival el CB Quart, el campió de l'edició de la temporada passada. Els altres quarts de finals, en busca dels altres llocs per a la Final a Quatre, seran Valls - Igualada; Esparreguera - Castelldefels i Sant Adrià - JAC Sants.

El partit ha estat vibrant i el públic que ha omplert les grades ha gaudit de valent.
L'equip visitant, amb un gran planjemanet del seu tècnic, amb un Solé molt inspirat, una molt bona direcció de Traver, la fortalesa en els rebots per part de Cabrera i Touré, ha dominat des del primer moment. Tot i això no agafava un avantatge molt consistent. Però amb el tram final del segon quart, en un moment en que l'equip taronja s'ha descentrat una mica amb la lesió de Bartu Martínez, l'equip visitant ha fet un parcial de 0-12, amb gran eficàcia en els triples, i ha arribat al descans amb 17 d'avantatge (35-52)

Sembla que el partit estava gairebé sentenciat, perquè al final del tercer quart continuava la mateixa diferència (54-71). Però en el darrer quart l'equip local ha tret tot el coratge i empès pel seu públic ha trencat la barrera dels deu punts, arribant-se a posar a 7. Però en aquells moments en l'equip groc ha aparegut Romero per anotar els vuit últims punts i evitar la remuntada local.

Tots dos equips han demostrat un bon moment per a l'inici el proper cap de setmana de la Lliga EBA. Tots dos equips començaran a casa: el dissabte el Mataró Parc Boet rebrà l'Olivar de Saragossa i el diumenge el Mataró Feimat tindrà la visita de l'Igualada.