diumenge, 16 de setembre del 2018

El Millan vibrarà diumenge amb el primer derbi del bàsquet mataroní de la temporada




El Mataró Parc Boet i el Mataró Feimat es juguen una plaça als quarts de final de la Lliga Catalana EBA

El diumenge a les 18 hores el Pavelló Eusebi Millan viurà el primer, i trepidant, derbi basquetbolístic de la temporada 2018-19 a la nostra ciutat. Els dos equips mataronins, que aquesta campanya també es veuran les cares a la Lliga EBA, es troben abans en la fase prèvia de la Lliga Catalana EBA.

El partit entre Mataró Parc Boet i Mataró Feimat, tot i ser a l'inici de la temporada, presenta grans dosis d'interès, ja que els dos equips busquen la classificació per als quarts de final d'aquesta competició. Anteriorment tots dos s'han desfet del Mollet, l'altre equip del grup, finalista la temporada passada d'aquesta competició: els grocs a casa per 82-74 i els taronges a la localitat vallesana per 76-82.

L'equip d'Alberto Peña juga a casa i això el pot fer semblar una mica favorit. Però potser rebaixa el to d'aquesta característica el fet que el Boet ha renovat quasi tota la plantilla (del primer equip només es manté Marc Rubio) i possiblement la seva conjunció no és encara la ideal. Més compacte es pot mostrar l'equip de Charly Giralt que conserva bona part del bloc de la temporada passada i l'únic jugador arribat de fora és Omaru Touré.

Ene l Mataró Parc Boet, junt al ja citat Marc Rubio, tenim a Adrià Ros, Guillem Duran, Héctor Aza, Arnau Merino, Raidell Remco de Pree, Bartu Martínez, Miki Puig, Adrián Tato, Eduard Francisco,  Connor Tuxford i Nicholas Moore.
En el Mataró Feimat, junt al citat Omaru Touré, tenim a Natxo Ariño, Ferran Tardío, Albert Viñallonga, Jaume Solé, Jordi Estany, Marc Traver, Sergi Ventura, David Romero, Jordi Juanola, Edu Rodríguez i José Fco. Cabrera.

Ja se sap que un derbi és un derbi i pot passar-hi de tot. El que és ben segur és que l'ambient de gala a l'Eusebi Millan està assegurat i que les dues aficions vibraran amb aquest matx. El premi per al que guanyi serà jugar els quarts de final de la Lliga Catalana EBA els dies 12 d'octubre i 1 de novembre, que molt probablement serà el CB Quart, campió de l'edició de la temporada passada.

Els anteriors derbis entre els dos equips mataronins al Millan
2015-16 AE BOET - UE MATARÓ 84-86
2014-15 AE BOET - UE MATARÓ 75-76
2013-14 AE BOET - UE MATARÓ 91-84

Publicat per