dimecres, 26 de setembre del 2018

El Feimat es queda a dues cistelles de l'Igualada



El desencert en els tirs lliures acaba condemnant els mataronins

Derrota a casa en el primer partit del UE Mataró Feimat en lliga EBA. Se sabia que l’Igualada era un dels reptes més difícils i un dels rivals més temibles del grup però els locals es van posar les piles i va estar trepitjant-li els talons al rival durant tot el joc. Els mataronins van perdre per escassos punts els tres primers quarts, però van recuperar el terreny durant l'últim temps i va aconseguir igualar marcadors.

El resultat va portar als tirs lliures d’un final de partit marcat per les personals. El desencert dels locals des de la línia de personal va sentenciar la victòria final de l’Igualada. El Feimat, però va estar en tot moment al partit i tot i guanyar el darrer parcial es va quedar a escassos 4 punts, dues cistelles. És la primera derrota de la temporada per l’equip de Charly Giralt, ja que havia guanyat els dos partits de la Lliga Catalana EBA.

Bàsquet Mataró Feimat - Igualada
Mataró Feimat 67- Igualada 72
Mataró Feimat: Solé (9), Viñallonga (4), Cabrera (7), Rodríguez (3), Ventura (3), Juanola, Ariño (10), Romero (6), Tardio (3), Estany (2), Toure (9), Traver (11).
Parcials: 17-20, 16-15, 12-20, 22-17 (67-72)

Publicat per
Mireia Camacho
Dimarts, 25 Setembre
Bàsquet Mataró Feimat - Igualada
Un moment del partit
http://www.totmataro.cat/esports/basquet/item/42980-el-feimat-es-queda-a-dues-cistelles-de-l-igualada