dijous, 12 de juliol del 2018

'Els Miserables' es podrà tornar a veure després de vacances




L’espectacle “Els Miserables” es representarà una segona temporada, del 15 al 30 de setembre, a la Sala Cabanyes. Ho ha confirmat Joan Peran, director del muntatge, que també es congratula de l’èxit que ha tingut la primera temporada de l’obra a Mataró. De fet, durant el mes que “Els Miserables” han estat en cartell l’han vist més de 3.000 espectadors, i ja s’han exhaurit les entrades per les dues últimes funcions, que tindran lloc aquest cap de setmana. És aquesta la principal raó per la que es prorroguen les sessions de l’espectacle. Les entrades es posaran a la venda a principis del mes de juliol. “Els Miserables” és una obra basada  en la novel·la homònima de Víctor Hugo, de la França del segle XIX i  que ha estat eix vertebrador de l’espectacle tant en l’argument com el vestuari i els moments històrics. Un muntatge en català i molt mataroní que involucra a més de dues-centes persones entre actors i actrius, part tècnica i musical.

Un dels punts forts de l’obra és la música en directe. Una quinzena de músics formen l’orquestra que dirigeix Àngel Valverde. L’esforç de tot l’equip humà ha permès tirar endavant aquest gran objectiu, segons Valverde, un “repte titànic i èpic” perquè tothom en coneix la trama i la recorda.

Al llarg de les pràcticament tres hores de funció els actors i actrius es canvien constantment de roba. De fet, el conjunt de l’obra compta amb més de 900 peces de vestuari. Les dues últimes funcions de la primera temporada dels Miserables es faran aquest dissabte i aquest diumenge.

Publicat per