dijous, 3 de maig del 2018

Victòria i final a una temporada complicada

El GRESS Plages de Mataró posa el punt i final a la temporada amb una nova victòria a casa contra el GEiEG per 52 a 46. Ho fa en un encontre on les mataronines van anar de menys a més. I és que les gironines van començar molt bé l’encontre i amb un parcial de 0 a 11 es van posar 8 a 18. Un parcial que arrossegarien durant molts minuts. 23 a 33 al descans i 27 a 42 a la represa en mostren la competitivitat del GEiEG. Però, en el que era el comiat d’Adrià Castejon de la banqueta del Mataró, les jugadores van fer un pas endavant per capgirar al tram final el partit. El tècnic explicava les seves sensacions just acabat el matx. Ari Magriñà va ser la millor de les locals, autora de 12punts i 13 de valoració. Les grogues tanquen la temporada com a setenes classificades.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés