divendres, 4 de maig del 2018

Macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra :: Tocs 135

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Abril 2018 #135
:: Política Lingüística organitza un macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, d'ajuntaments i d'entitats d'arreu de Catalunya, organitza les Conferències Fabra, que divulgaran la figura i l'obra del Mestre amb motiu de l'Any Fabra.
El cicle inclou 60 conferències, a càrrec de 12 conferenciants: el comissari de l'Any Fabra i professor de la URV, Jordi Ginebra; els professors de la Universitat de Barcelona, M. Rosa Lloret, Josep Murgades i Neus Nogué; de la Universitat Autònoma de Barcelona, Mila Segarra, David Paloma i Mònica Montserrat; de la Universitat Pompeu Fabra, Joan Costa; de la Universitat de Girona, Narcís Iglésies; de la Universitat de Lleida, Joan Julià-Muné; i de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Martí Castell; el filòleg i subdirector de la Revista de Catalunya, Jordi Manent; els escriptors Genís Sinca i Sílvia Soler, i l'historiador i editor Quim Torra.
Aquest és el cicle més gran de conferències que s'ha organitzat fins ara per divulgar la figura de Fabra. Les conferències, obertes a la ciutadania, es faran a més de cinquanta localitats.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya