divendres, 25 de maig del 2018

L'infantil B Femení s'ha proclamat campió del 18 Torneig Internacional de Sant Romain Le Puy.


Les noies de Leandro Najmanovich van guanyar amb facilitat BC Wolfisheim d'Alsàcia, Nimes d'Occitània, i a la Selecció del Doubs de Borgonya passant com a primeres de grup. En quarts de final es van enfrontar a l'equip eslovè de Lubiana, guanyant per 43 a 20. En semifinals els esperava el Sopron d'Hongria, poderós club que té al seu sènior en Eurolliga Femenina. Les nostres noies es van imposar 25-59.
La final, davant un pavelló ple de jugadores i aficions dels 16 equips del torneig de diversos països no es presentava fàcil. La pressió ambiental i el fet de fer front a la Selecció del Departament francès de l'Alt Loira podria haver posat nervioses a les nostres jugadores. Però no va ser així. Sota la direcció de Leandro les nostres jugadores van dominar el marcador, desplegant el joc intens i dominador que havien mostrat durant tot el torneig, 39-64.
L'equip es va portar el trofeu i l'experiència viscuda en un torneig internacional que conjunta i prepara el grup per al futur.
Des del club volem agrair a Leandro, Gala Luceño i Esther Murat Navarro la dedicació i cura que han tingut d'aquestes joves jugadores i felicitem a les nostres noies per l'excel·lent comportament que han tingut dins i fora de la pista.