dimarts, 8 de maig del 2018

Concerts destacats de maig a L’Auditori


DESTACATS MAIG 2018
Torna a L’Auditori el cicle Vermut Jazz, sis concerts a l’aire lliure que tindran lloc entre el 6 de maig i el 10 de juny. Escoltarem propostes d’estils diferents dins de la sonoritat del jazz que compondran una fotografia de l’actual escena del jazz a Barcelona.

SONETS DE JOGUINA +
VAIVÉ AMB BRODAS BROS
(Concerts familiars)

5 i 6 de maig 
El primer cap de setmana de maig tenim dues propostes familiars per a tota la família! Una de les estrenes d'aquesta temporada, Sonets de joguina, per a famílies amb infants a partir d'1 any i el ja clàssic Vaivé amb Brodas Bross, per a famílies amb infants a partir de 5 anys. 
Preu: de 10 €  a 12 €  

PIANO QUINTET
MASTERPIECES
(Música de Cambra)

10 de maig
El violoncel·lista Pau Codina capitaneja els allstars internacionals Valeriy Sokolov(violí), Nikita Borisoglebsky (violí), Dana Zemtsov (viola) i Evgeny Izotov (piano), per oferir-nos els quintets amb piano deSchumann Dvorák en un concert unic!  
Preu: 28 €

LA ROMÀNTICA DE BRUCKNER
dirigida per Marc Albrecht
(Temporada OBC)

11, 12 i 13 de maig

Les precioses i melangioses cançons queWagner va escriure sobre textos deMathilde Wesendonck i la simfonia més popular de Bruckner. Un programa d’un romanticisme enlluernador i d’una sensibilitat extrema.
Preu: de 10 € a 56 €

PICA-SO
A partir de 2 anys

(Concert familiar)
12 i 13 de maig

Us convidem a descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. 
Preu: 10 €

XAVIER SABATA: WINTERREISE
(Música Antiga)

17 de maig

El contratenor Xavier Sabata, juntament amb el pianista Francisco Poyato, oferirà una lectura d’aquesta obra de culte deSchubert, descrita com a pertorbadora. Amb un discurs musical introspectiu retrata l’estat d’ànim de l’individu que, rebutjat, se sent desesperadament sol. Una experiència musical única en tots sentits.
Preu: 28 €

LA QUARTA DE MAHLER
Ensemble Intercontemporain
(Temporada OBC)

19 i 20 de maig
La primera simfonia de Mahler que es va interpretar a Barcelona (dirigida per Pau Casals el 1924) i la primera de la història que inclou una única veu solista al costat de l’orquestra. També escoltarem una nova obra d’Héctor Parra amb uns convidats de luxe: l’Ensemble Intercontemporaine.
Preu: de 10 € a 56 €

QUARTET CASALS
Integral Beethoven
(Música de Cambra)

25, 27, 29 i 30 de maig 

Completem la integral dels quartets deBeethoven. La possibilitat de seguir el traç vigorós de la seva creació a través dels quartets, és una de les millors pistes per a descobrir l’empremta que va deixar per a la història de la música. A més, elQuartet Casals, en la celebració del seu20è aniversari, ens ofereix una estrena d’un nou quartet a cada concert.
Preu: 28 €

AMOR BRUJO
Euskal Barrokensemble

(Música Antiga)

26 de maig 

L’Euskal Barrokensemble, formació de referència capitanejada per Enrike Solinís, proposa un nou viatge que vol acostar-se a l’admiració que Manuel de Falla sentia pel cante flamenco. Un programa que busca retrobar les fonts en què Falla, inspirat pel mestratge de Pedrell, va beure per construir una de les seves obres més màgiques: El amor brujo.
Preu: 28 €

HOMENATGE A BERNSTEIN
West Side Story, Danses Simfòniques

(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

27 de maig

Si algú en sap, de ritme, és Bernstein. Si algú en sap, de tocar la fibra i d'arribar al públic, és Bernstein. El color, la dansa, l’emoció, el romanticisme, la passió...Bernstein ho té tot. La Banda Municipal de Barcelona interpreta quatre obres seves en el concert de cloenda de temporada per celebrar el seu centenari!
Preu: 16 €

FIRE!
Gustafsson, Berthling, Werlin

(Sampler Sèries)

31 de maig

El trio experimental nòrdic Fire! és un dels grups més actius i sense complexos de l’escena actual de la música improvisada ens ofereix un concert a laFundació Joan Miró. Després de diverses experiències amb una plantilla de fins a 28 músics, tornen a Barcelona amb la formació original. Free jazz, rock psicodèlic, noise...categories insuficients per a un grup inclassificable.
Preu: 7 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori