dilluns, 7 de maig del 2018

BUTLLETÍ EMMM - Nº29 Maig 2018

nº 29, Maig  2018

El mes de maig arriba curull d'activitats de l'Escola: ens trobareu als carrers i places, als teatres i a d'altres poblacions... fent música i compartint-la amb vosaltres. Seguim de ple amb els Concerts de Primavera i participant en la vida musical i cultural de la ciutat i la comarca.

Per altra banda es va apropant el final de curs i és el moment de la confirmació de plaça pel curs 2018-19 per als alumnes de l'Escola que voleu seguir a l'EMMM el curs vinent. En aquest butlletí trobareu la informació bàsica de quins passos heu de seguir i, si s'escau, ben aviat rebreu un correu amb informació més detallada.


Vídeo del mes

La Mireia Federico interpreta Kinderszenen de Schumann, Op. 15 n. 1




Fotos d'Abril 2018
MUSICACCIÓ - Concerts de Primavera
Dissabte 7 d'Abril a la Plaça de Can Xammar.
TROBADA DE TRADICIONAL - 25è aniversari ACEM
Dissabte 14 d'Abril a Sant Feliu de Guíxols
TROBADA DE PERCUSSIÓ - 25è aniversari ACEM
Diumenge 15 d'Abril a Sant Cugat.
RIU QUE RIU - Concerts de Primavera
Equip d'Iniciació
Dimecres 18 al Teatre Monumental



Calendari EMMM Maig 2018
  • Dissabte 5  Trobada alumnes d'Iniciació de l'ACEM  de 10h a 13h a Sant Andreu de Llavaneres. Hi participen els alumnes de Música i Moviment 1 i 2 amb les seves famílies.
     
  • del 9 al 15   Període de CONFIRMACIONS DE PLAÇA.
    *més info en aquest butlletí
     
  • Dimecres 9  CRÒNICA D'UN RECORD - Concerts de Primavera 2018 a les 19:30h al Teatre Monumental. A càrrec dels alumnes de Cor escènic, jove escènic i d'adults. Entrades una hora abans a taquilla.
     
  • Diumenge  13  CONCERT DIA D'EUROPA a les 11:30h al Carrer d'Alemanya, a càrrec d'un combo d'aprofundiment de l'EMMM.
     
  • Divendres 18 i Dissabte 19  CONCERT a la Nit dels Museus a la Casa Coll i Regàs. Divendres a les 18:30h i dissabte a les 18:30h i 20:30h.
     
  • Divendres 18  CONCERT amb l'Orquestra de Cambra Catalana a les 20:30h al Teatre Foment Mataroní (c/ Nou).
     
  • Dissabte 19  A LA VORA DEL MAR - Concerts de Primavera 2018 a les 12h al Passeig del Callao. En un ambient immillorable, alumnes de tradicional ens faran gaudir amb músiques del seu repertori.
     
  • Dilluns 21  FESTIU LOCAL.
     
  • Dissabte 26  ESPETEC FINAL - Concerts de Primavera 2018 a les 12h al Pati de Can Marchal. Una representació dels conjunts de l'EMMM per celebrar un altre any ple de música.
     

Confirmacions de plaça curs 18-19
El proper dimecres 9 de maig comença el període de confirmació de plaça per al curs 2018-2019 (o renúncia de la mateixa) dels alumnes actuals de l'EMMM. Aquest procés s'allargarà fins al dia 15 de maig.

Properament, del 22 de maig al 3 de juny, s'obrirà el període de Preinscripció per a nous alumnes.

Música en família i Iniciació:
Els usuaris d'aquests programes rebran un correu amb un enllaç d'un formulari que caldrà omplir. Un cop omplert el formulari, l'usuari rebrà un correu amb la còpia de les seves respostes que caldrà imprimir i retornar signada dins del termini establert (per correu electrònic o presencialment a l'Escola). Sense aquest comprovant signat la confirmació no serà vàlida.

Instrument i complementàries:
Els usuaris d'aquests programes rebran un correu amb un document per la confirmació d'instrument i un altre per la confirmació de complementàries (en el cas que el curs actual estiguin fent complementàries) que caldrà imprimir, omplir i retornar signat/s dins del termini establert (per correu electrònic o presencialment a l'Escola). Sense aquest comprovant signat la confirmació no serà vàlida.

Alumnes que han de triar instrument (nascuts el 2010):
Cal que facin preinscripció ordinària del 22 de maig al 3 de juny mitjançant el formulari web que trobareu a
 www.emmmataro.cat

Alumnes que volen fer un canvi d'instrument:
Cal que facin preinscripció ordinària del 22 de maig al 3 de juny mitjançant el formulari web que trobareu a
 www.emmmataro.cat