dissabte, 21 d’abril del 2018

Presentació de Dream Team : El Equipo



Dilluns  a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro va tenir lloc la presentació del Llibre “DREAM TEAM El Equipo que cambió la historia” amb la presencia dels seus autors, els periodistes Srs. Manuel Moreno i Jordi Robirosa, que després d’unes paraules de benvinguda i agraïment per part del President de l’Entitat Sr. Joan Ventura i la introducció a la presentació del Llibre a càrrec del entrenador del Club Sr. Joan Rubio. Els protagonistes del acte prenien la paraula i exposaren el contingut i la idea sorgida per l’edició d’aquest llibre que narra moltes vivències així com la creació del millor equip de l’historia del basquetbol mundial.
Després d’aquesta inicial presentació es va obrir un interesant debat entre els assistents, on es posaren de relleu molts aspectes del bàsquet català, espanyol, europeu així com de la NBA, fent que aquest acte en qüestió és desenvolupes en un clima participatiu i interessant on l’hora i mitja que va poder durar el mateix passes en un sospir i deixant en evidència la necessitat de programar i desenvolupar més actes com el que varen tenir el gust de gaudir en el dia d’ahir.
Agrair un cop més la deferència dels Srs. Manuel Moreno i Jordi Robirosa en fer-nos partícips d’aquesta presentació a la nostra localitat, alhora que des d’aquí aprofitem per recomanar, de cara a la diada de Sant Jordi, que regaleu o us autoreguleu aquest interessant llibre de fàcil i amena lectura, ben estructurat i narrat pels seus autors.