divendres, 20 d’abril del 2018

A punt de donar la sorpresa contra el líder

El Mataró Feimat té el Vic contra les cordes però al final no pot aconseguir el triomf

Els de Charly Giralt jugaven el seu primer partit a casa després d’haver assolit ja la permanència a lliga EBA, però ho feien contra el Vic, el líder de la categoria. Els vigatans, a més a més, encara no tenien assegurada la primera plaça, així que la necessitat era més que evident.

Aquesta necessitat es va veure traduïda en una gran sortida del conjunt visitant, amb un parcial de 15 a 23 al final del primer quart. Un marcador que feia preveure una victòria plàcida per als visitants.

Al segon període els grocs van reaccionar i van millor en atac, de tota manera, en defensa seguien sense poder aturar el seu rival, i s’arribava al descans amb els mateixos vuit punts de diferència en el marcador, 36 a 44.

A la represa, l’atac local es mantenia efectiu i, mentrestant, semblava que es començava a poder aturar l’encert ofensiu visitant. Al final del període, tot i això, la diferència només s’havia reduït dos punts, 57 a 63.

Va començar l’últim quart i els mataronins continuaven apropant-se al marcador, fent preveure un final a cara o creu. De tota manera, als últims minuts el líder va fer valdre la seva experiència i la seva qualitat, per acabar enduent-se la victòria del Mora.

Mataró Feimat 76 – 80 Vic
Mataró Feimat: Serratacó (15), Cabrera (5), Rodríguez (4), Ventura (14), Viñallonga, Ariño (6), Romero (14), Espiga (10), Tardio (6), Sola i Juanola (2). 19 de 40 en tirs de 2, 7 de 21 en tirs 3 i 17 de 26 en tirs lliures.
Parcials: 15-23, 21-21, 21-19 i 19-17.

Publicat per
Ariño intenta anotar davant de la intimidació del seu rival. Fotos: Daniel Ferrer