dimarts, 3 d’abril del 2018

Concerts destacats d'abril a L’Auditori


DESTACATS ABRIL 2018
L’Emergents Barcelona Music Festival, que posa en valor el nou talent d’aquí i d’arreu, neix de la temporada de música de cambra i s’estén fins arribar a la música simfònica i el jazz. En aquesta segona edició, durant tots els dies passaran per L’Auditori una important representació de joves artistes nacionals i internacionals. 

PAUL MCCREESH & GABRIELI CONSORT & PLAYERS
(Música Antiga)

10 d'abril 
Sentirem l’òpera King Arthur, de Henry Purcell, basada en els esforços del rei Artús per recuperar la princesa de Cornualles que ha estat segrestada pel rei de Kent. Ho farem de la mà de Paul McCreesh i els fabulosos Gabrieli Consort & Players.
Preu: de 10 €  a 58 €  

RAMON PRATS QUARTET + 3: OK COMPUTER (1997)
(Jazz Sessions)

13 d'abril
El bateria Ramon Prats, un dels músics més actius de l'escena d'improvisació lliure barcelonina, revisita OK Computerde Radiohead. Prats ens ofereix una relectura en clau de jazz d'aquest disc, un dels més influents de la dècada dels noranta. 
Preu: 15 €

MOZART, DE LA JOVENTUT A
LA MADURESA Über Bach
(Temporada OBC)

13, 14 i 15  d'abril
Sentirem la Simfonia núm. 25 de Mozart, escrita als 17 anys, i el seu Concert per a piano núm. 19, escrit deu anys després i que combina a la perfecció elegància i virtuosisme. Tancarà el programa la creació d'Arash Safaian Über Bach. 
Preu: de 10 € a 56 €

ODINA
(Sit Back)

14 d'abril
Odina neix de la vulnerabilitat, la ruptura d’una relació i el sentiment d’exili en traslladar-se de la seva Barcelona natal a Londres. El seu debut “Broken”, concebut en l’íntim espai d’un petit dormitori londinenc, va aconseguir més d’un milió de reproduccions a Spotify.
Preu: 15 €

OBC CAMBRA 5
(OBC CAMBRA)

17 d'abril
Les dues obres que sonaran són de la mateixa època malgrat que els seus autors són de diferents generacions. ElTrio de Debussy, influït per mestres del romanticisme, i el gran Quintet deFranck, dedicat a Saint-Saëns. 
Preu: 3 €

MAAAMBO!
A partir de 5 anys
(Concert familiar)

21 d'abril
Acompanyeu a la Banda Municipal de Barcelona en aquest viatge pels ritmes de l’Amèrica Llatina. Del tango a la salsa passant pel mambo o el cha cha cha. Una proposta única dirigida per La Cubana
Preu: 12 €

SONA BACH
A partir de 2 anys
(Concert familiar)

21 i 22 d'abril 
Descobriu la música de Bach de la mà del saxofonista Llibert Fortuny. Un passeig amb amics durant el qual podreu escoltar els hits d’aquest geni del barroc, arranjats en clau de jazz i interpretats amb instruments dels segles XX i XXI. 
Preu: 10 €

PHACE / ROMITELLI:
AN INDEX OF METALS

(Sampler Sèries)

28 d'abril 
Fausto Romitelli va concebre una ambiciosa òpera, amb el videoartistaPaolo Pachini i la poeta Kenka Lèkovich. Una obra cabdal en mans de l’ensemble Phace i la soprano Daisy Press sota la direcció de Nacho de Paz.
Preu: 10 €

SONETS DE JOGUINA
A partir d'1 any

(Concert familiar)

28 i 29 d'bril
Contes,  jocs, cançons de bressol i, fins i tot, estudis per a mans petites. Us convidem a entrar al món dels infants a través de versions de músiques que compositors com GranadosMompou oSchumann van escriure inspirats en l’univers dels més petits. 
Preu: 10 €

LA RIQUESA DE LA MÚSICA ESCANDINAVA
(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

29 d'abril
Música que ve de Noruega i Dinamarca: càlida i romàntica, intensa i emocionant.
Les mans del jove pianista Marc Herediaacaronen el famós Concert de Grieg, queBrotons ha volgut acompanyar amb música teatral plena de color.

Preu: 16 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori


© 2018 Consorci de l’Auditori i l’Orquestra

Lepant 150. 08013 Barcelona / T. +34 93 247 93 00 / info@auditori.cat