dimecres, 4 d’abril del 2018

Activitats 2a de Març!

El professor del Conservatori del Liceu Michael Davidov encarna a la perfecció la importància del nostre centre com a epicentre pianístic que uneix la gran escola catalana i els mestres internacionals. Ara a Liceu Cambra tindrem l’oportunitat de gaudir-lo en concert amb un programa deliciós i eclèctic que abasta des de Bach fins a l’apassionat Ginastera, passant pels colors impressionistes de Debussy.

5  / ABRIL

Concert: Michael Davidov

Compartir    

Després de l’èxit de Jazz Noces de Fígaro, presentem al Conservatori del Liceu una altra de les cites operístiques de la temporada. La Cenerentola arriba al nostre Auditori amb tota l'excel·lència interpretativa dels alumnes del Màster en Interpretació d'Òpera, una producció professional d'alt nivell al voltant d'aquest títol fonamental de Rossini que cap amant de la lírica es pot perdre.

12 i 13 / ABRIL

Òpera: La Cenerentola

Compartir    

El darrer dels tres concerts de la 8a temporada de la Kaimerata al nostre centre! Acompanyem la formació liderada pel professor del Conservatori del Liceu Kai Gleusteen en el seu viatge per les sonoritats inigualables de la música de cambra txeca, amb un programa de gran interès on ens oferiran un quartet de Janáček i un quintet de Dvořák.

24 / ABRIL

Concert: Kaimerata

Compartir    

Liceu Cambra ens ofereix l’oportunitat de luxe d’apropar-nos a qui ha estat definit com “el millor intèrpret viu de Txaikovski”. Veniu a la masterclass de Gustav Rivinius al Conservatori del Liceu i apreneu dels consells d’aquest mestre al voltant d’aquest instrument tan estimat a casa nostra.

13 i 14 / ABRIL

Masterclass: Gustav Rivinius

Compartir    

Cada any arriba el moment tan esperat en què s’anuncien els guanyadors de les Beques de la Fundació de Música Ferrer-Salat per al curs que ve, i una vegada més serà en el marc d’un concert extraordinari on podrem gaudir de l’excel·lència dels grans solistes del demà amb els estudiants que van obtenir aquests ajuts el curs anterior, i que es formen actualment al nostre centre amb aquest suport excepcional.

19 / ABRIL

Concert: Beques Ferrer-Salat

Compartir    

El Departament de Piano del Conservatori presenta els seus alumnes més destacats en el segon concert de Pianíssim d’aquest curs, dins del cicle Liceu Jove. Hi podrem escoltar els talents que estudien al nostre centre i mantenen viva la nostra gran tradició pianística. Si t’agrada la música per a piano, no et pots perdre aquesta vetllada on hi serà el gran protagonista.

26 / ABRIL

Concert: Pianíssim II

Compartir    

El cicle Liceu Familiar presenta les dues darreres produccions del curs al Palau de la Música Catalana! Els nens i nenes de les Escoles Liceu tindran l’oportunitat d’experimentar el que significa participar en un concert de gran format al llegendari escenari modernista, amb dues cantates participatives on seran acompanyats d’alumnes del Centre Professional. Música per a tota la família!

ABRIL

Liceu Familiar

Compartir    

Les Liceu Jam Sessions converteixen cada dijous el Cafè del Conservatorien un epicentre del jazz barceloní i tenen l’al·licient de rebre, un cop al mes, l’esperada visita de la Liceu Big Band. Gaudeix de la millor música en un ambient incomparable amb la formació dirigida per Sergi Vergés i descobreix també els altres grups d’alumnes liderats pels seus professors, músics tan destacats com Vic Moliner, Dani Pérez i Víctor de Diego.

ABRIL

Liceu Jam Sessions

Compartir    

El cicle “Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi” al Conservatori del Liceu presenta el seu tercer concert de la temporada amb un programa deliciós dedicat al romanticisme alemany, i on podrem gaudir d’un dels millors cors de veus blanques del nostre país dirigit en aquesta ocasió pel mestre Salvador Mas.

18 / MARÇ

Concert amb el Cor Vivaldi

Compartir    

NOTÍCIES

El Conservatori del Liceu va ser l’escenari del programa 'Quan arribin els marcians' emès per TV3. Hi vam poder escoltar l’antiga alumna del centre Sara Blanch i el professor Carles Marigó.
L’alumna de violí del Centre Professional (i concertino de la seva orquestra) Carla Canet va ser entrevistada a la contraportada d’El Periódico de Catalunya.
L’alumna de Composició Irene Gregori va presentar una obra seva al cicle Composer’s Platform de la Royal Academy of Music de Londres, en el marc de la col·laboració que el nostre centre manté amb aquesta destacada institució britànica.
Els alumnes del Conservatori del Liceu es van alçar amb la majoria dels guardons del II Concurs de Cant Josep Palet de Martorell.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Timothy McAllistrer. Un dels saxofonistes més reclamats pels compositors de tot el món ens va visitar a Liceu Cambra per contagiar-nos el seu entusiasme per la música contemporània. Escolta els seus consells!
La gran pianista japonesa Akiko Ebi no ha faltat a cap de les edicions de Liceu Cambra. Escolta els seus consells al voltant d’aquest instrument tan estimat al nostre centre.
L'arpista Sophie Hallynck, una de les personalitats musicals més actives i respectades de Bèlgica, ens va explicar les seves impressions després de les seves masterclasses al cicle Liceu Cambra.
La versatilitat estilística i el respecte a la seva tradició cultural és el que millor defineix José Antonio Escobar, el guitarrista que ha recollit el testimoni de Leo Brouwer a les masterclasses de Liceu Cambra.
Recordem la visita al Conservatori del Liceu de tot un referent del món de la trompeta! Manuel Blanco ens va oferir dos intensos dies de masterclasses en les que vam poder aprendre d'aquest intèrpret constant i perfeccionista.
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN