divendres, 16 de març del 2018

Què fer a Mataró els propers dies!

logo
Butlletí cultural de la ciutat de Matarósocials

 

Teatre / Fet a Mataró

L'home inacabat

Dissabte, 17 de març / 21 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Una reconstrucció escènica del pensament i l'obra de Josep Puig i Cadafalch, amb text i direcció de Pere Anglas i música de Joan Vallcorba. Amb Xavier Alomà, Clara de Ramon, Edu Gibert i Josep Minguell.

Seminari

Tempus fugit

Del 27 de febrer al 24 de març
Sala d’Actes de Can Palauet
Cicle de set conferències i tres sortides per aprofundir en el coneixement de la variable temps en les disciplines científiques. Inscripcions gratuïtes.  


Tallers a la biblio

Agafem velocitat: fem cotxes propulsats!

Divendres, 16 de març / 18 h
Biblioteca Pompeu Fabra
Taller familiar per estimular la imaginació i la creativitat. Dirigit a nens i nenes de 7 a 10 anys acompanyats pels seus familiars. Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca. A càrrec de Montse Constans.


Concert Black Sounds

Reverend Shawn Amos

Divendres, 16 de març / 22 h
Sala Clap
Reverend Shawn Amos, nascut a Nova York, ha publicat diferents treballs en què el soul i el blues es combinen prenent la seva veu (i la seva harmònica) com a eix central.


Inauguració d'exposició

Sortir-se de la línia

Dissabte, 17 de març / 12 h
Sales d’exposicions de Can Palauet
Exposició a cura de Rita Andreu dels projectes de vuit artistes articulats a partir de la idea d'errar. En totes les propostes hi ha un interès per tot el que s'escapa del previst i de l'esperat, del que considerem correcte, envers tot el que queda fora de la línia.


Visita comentada

Els mitjons Molfort's i la publicitat racional

Dissabte, 17 de març / 18 h
Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró
El comissari de l'exposició, Julià Guillamon, conduirà una visita especial a la mostra sobre l'empresa mataronina de fabricació de mitjons Molfort's SA, que esdevinguè pionera a l'Estat en la utilizació de les tècniques de la publicitat racional per a la promoció dels seus productes. 


Cicle de Música Clàssica

Clàssics catalans

Dissabte, 17 de març / 20.30 h
Foment Mataroní
Tercer concert de l'Orquestra de Cambra Catalana, resident a Mataró aquest 2018. Un concert amb un programa atractiu dedicat a alguns dels nostres creatius compositors del segle passat que han esdevingut clàssics: Joan Manén, Jordi Cervelló, Xavier Montsalvatge, Toldrà, Antoni Massana o Pau Casals.


Activitats familiars als museus

"Vestir-se d'etiqueta" i "Creus que una escultura ha de tenir cara?" 

Diumenge, 18 de març / 12 h
Vestir-se d'etiqueta, perquè serveix una etiqueta, quina informació hi trobem? Al museu de Can Marfà Gènere de Punt ens ho expliquen.
Creus que una escultura ha de tenir cara? És el que ens proposen a la Nau Gaudí. 
Activitats gratuïtes per a nens majors de 5 anys.


Quaresma

Serra la Vella

Diumenge, 18 de març / 13 h
Plaça de la Peixateria
Grans i petits cantaran durant set setmanes la tonada "Serra la vella, un plat d'escudella, serra la velló, un plat d'escudelló". Cada diumenge de Quaresma tothom veurà com la Vella perd una pota.


Sortim en família / Teatre

Contes 1.0

Diumenge, 18 de març / 18 h
Teatre Monumental
La companyia Teatre a la fuga presenta aquest espectacle que va ser Premi del públic al millor espectacle de la Mostra d'Igualada i que explica la història d'en Manel. Espectacle per a tota la família.


L'hora del conte

Els invents de la Malvina

Dimarts, 20 de març / 18 h
Biblioteca Pompeu Fabra
Narració del conte d’André Neves. A càrrec de Mercè García. Amb la col·laboració de les alumnes del grau superior d’educació infantil de l’Institut Puig i Cadafalch de Mataró.


Inauguració de l'exposició

Els Dimarts del Llimoner. 25 anys

Dimarts, 20 de març / 19.30 h
Ateneu Fundació Iluro
Inauguració de l'exposició que proposa un recorregut per la trajectòria artística i social del col·lectiu mataroní Els Dimarts del Llimoner en el seu 25è aniversari, així com una mostra col·lectiva amb obra de tots els seus integrants, històrics i actuals.


Setmana del Llibre Gegant

El Petit Llibre Gegant de les Biblioteques de Mataró

Dimarts, 20 de març / 18 h
Biblioteca Antoni Comas
Entre tots farem el petit llibre gegant de contes de les biblioteques de Mataró. Porta el teu conte i un il·lustrador et farà un preciós dibuix! Els il·lustradors del llibre gegant estaran a biblioteca per dibuixar tots aquells contes i poesies que els nens i nenes portin fets.


L'hora del conte especial Dia de la Poesia

Les papallones també volen poesia

Dimecres, 21 de març / 18 h
Biblioteca Antoni Comas
La Mima i en Xuspi són dos personatges molt especials, xafarders, divertits i xerraries! La Mima no para de moure's i xerrar, i sempre que pot fa rimes impossibles i en Xuspi està enamorat de la poesia i sempre que té un moment de tranquil·litat es posa en un racó a llegir. A càrrec de la Cia. La Mi


 
logo

 
 

 
Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu?Nota legal
socail