dimarts, 20 de març del 2018

Cauen a Saragossa en un mal partit

El Mataró Feimat mai va trobar el ritme després d’un mal primer quart

Després de fer-se forts a casa, els nois de Charly Giralt afrontaven un partit difícil a la pista del Simply Olivar, rival directe, i immediat perseguidor, per consolidar-se a la zona tranquil·la de la taula, assolint, quan més aviat possible, la permanència a lliga EBA.

El partit ja no va començar bé per als mataronins, que no trobaven el ritme en atac, mentre els seus rivals, poc a poc, anava obrint forat en el marcador. D’aquesta manera al final del primer quart el resultat era de 19 a 12.

Al segon període, tot i que continuaven sense trobar el ritme en atac, com a mínim els grocs van millorar en defensa, evitant que la diferència passés a majors. Així doncs, al descans, el marcador era favorable al conjunt local per 8 punts, 34 a 26.

A la represa, la falta d’encert i els atacs feixucs continuarien sent la tònica i, malgrat els esforços del mataronins per remuntar, la diferència restava inamovible, i s’arribava al final d’un poc vistós tercer quart, 46 a 38.

A l’últim període, aquest cop sí, els grocs van millorar en atac, aconseguint apropar-se al marcador, tot i que l’esforç no seria suficient per capgirar el marcador i endur-se la victòria que, finalment –juntament amb l’average- cauria de la banda aragonesa.

Olivar 62 – 57 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (5), Solé (13), Guallar (13), Serratacó (4), Cabrera (5), Rodríguez, Ventura (4), Viñallonga, Ariño (8), Romero (5) i Espiga. 12 de 28 en tirs de 2, 9 de 34 en tirs de 3 i 6 de 7 en tirs lliures.
Parcials: 19-12, 15-14, 12-12 i 16-19.