divendres, 2 de març del 2018

Activitats culturals per sortir de casa de l'1 al 7 de març

logo
Butlletí cultural de la ciutat de Matarósocials

 

BiblioLab

Cinema: crea un theremin
i un zoòtrop electrònic

Dissabte, 3 de març / 10 h
Biblioteca Antoni Comas

Alguns dels sons misteriosos i angoixants del cinema provenen d’un theremin. Aprendrem a construir-ne un i també construirem un zoòtrop. Per a joves de més de 14 anys. Activitat lliure amb inscripció. Places limitades.

Sortida

Mirant en el temps

Divendres, 2 de març / De 19 a 21 h
Observatori Cosmos Mataró
A càrrec de Diego Rodríguez, de COSMOS (Grup d'astronomia de Mataró). Dins el seminari “Tempus fugit”. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.


Concert

Gospelsons & Golden Gospel Choir

Divendres, 2 de març / 21 h
Teatre Monumental
Gospelsons presenta un concert on podreu gaudir des del gòspel més tradicional al més modern. A més a més el grup mataroní comptarà amb la col·laboració del Golden Gospel Choir, el cor de gòspel de gent gran de l’Escola Municipal de Música de Mataró.


Visita guiada

Josep Puig i Cadafalch. Visió, identitats, cosmopolitisme

Dissabte, 3 de març / 18 h
Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró
Visita guiada a l'exposició de la mà de la seva comissària, Lucila Mallart. En el marc de la celebració del 150 aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch i del centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat de Catalunya. 


Sortim en família / Circ

Quan no tocàvem de peus a terra

Diumenge, 4 de març / 12 h
Casal L'Aliança
Circ Pistolet presenta aquest espectacle d'acrobàcies i equilibris de gran nivell amb la música genuïna i suggerent d’Elèctrica Dharma que ens durà de viatge en el temps a través dels records d’aquelles tardes de jocs i bones estones.  Recomanat a partir de 3 anys.


Activitat familiar

1714, obrim panys!

Diumenge, 4 de març / 12 h
Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró
A partir d'un joc d'experimentació i pistes descobrirem alguns dels aspectes més singulars de la història de Mataró a principi del segle XVIII, un dels moments més importants per a la ciutat, en el context de la Guerra de Successió.


Quaresma

Serra la Vella

Diumenge, 4 de març / 13 h
Plaça de la Peixateria
Grans i petits cantaran durant set setmanes la tonada "Serra la vella, un plat d'escudella, serra la velló, un plat d'escudelló". Cada diumenge de Quaresma tothom veurà com la Vella perd una pota.


Taller

Taller d’identificació de fotografies a l’Arxiu

Dilluns, 5 de març / De 10 a 12 h
Sala d’Actes de Can Palauet
Us convidem a venir el primer dilluns laborable de cada mes a l’Arxiu per ajudar-nos a documentar imatges antigues de Mataró. Tots hi sou convidats.


BiblioLab

Fem una banda de música!

Dilluns, 5 de març / 17.30 h
Biblioteca Antoni Comas
Dissenya el teu instrument amb objectes quotidians i un piano de terra, i fes-los sonar a través de l'ordinador. Per a joves de més de 14 anys. Activitat lliure amb inscripció. Places limitades.


Presentació de publicació

L'home inacabat

Dimarts, 6 de març / 19.30 h
Sala d’Actes de Can Palauet
Presentació de l'edició impresa de l'obra de teatre a càrrec de l'autor, Pere Anglas, i de l'historiador Quim Graupera. L'obra és una reconstrucció escènica del pensament i l'obra de Puig i Cadafalch.


El documental del mes

La revolució dels Saris Roses

Dimecres, 7 de març / 19 h
Cafè de Mar
La Gulabi Gang (la Banda Rosa) és un grup de dones de la regió índia d’Uttar Pradesh, identificables pels seus saris roses, que lluiten contra els matrimonis forçats i l’assetjament que pateixen moltes noies. Una mirada dura però alhora divertida envers aquestes activistes i la seva carismàtica líde


L'hora del conte especial Dia de la Dona

Contes de la Nenadonavia

Dimecres, 7 de març / 18 h
Biblioteca Antoni Comas
Princeses o mares, bruixes o cuineres, àvies o fades. Grans o petites, velles o joves, però totes dones. Contes en què les dones són les protagonistes. A càrrec de Martha Escudero.


Festes

2n Plenari de Les Santes

Dimecres, 7 de març / 20 h
Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró
Celebració del segon plenari de Les Santes 2018, on es presentarà el cartell, el fotògraf/a i els espais de Les Santes 2018.


 
logo

 
 

 
Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu?Nota legal
socail