dimarts, 20 de febrer del 2018

Un fantàstic primer quart cimenta el retorn al camí de la victoria

El Mataró Feimat anota 36 punts als primer quart que es converteixen en una llosa massa gran per al Salt
Després d’una ratxa negativa de resultats, el Mataró Feimat necessitava guanyar aquest cap de setmana al Salt per poder recuperar sensacions i allunyar-se de la zona baixa de la classificació. I amb aquesta determinació van començar el partit. Una defensa molt intensa i un encert espectacular va portar al primer quart a finalitzar 12-36.
A partir d’aquest punt, els de Charly Giralt es van limitar a anar controlant els intents locals de revertir la situació, però al descans el marcador encara reflectia una diferència de 25 punts de diferència, 28-53.
A la segona part, els grocs, es van limitar a jugar amb la diferència, i tot i que el conjunt gironí anava retallant, en cap cas es va arribar a posar en perill la victòria, on van destacar especialment Solé amb 29 punts i 9 triples de 13 intents, Diallo -qua ha tornat en plena forma de la lesió- i Romero amb 15 punts.
Així doncs els mataronins aconseguien una victòria que permet trencar la mala ratxa i afrontar els següents partits amb una mica més de tranquil·litat.

Salt 69 – 81 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (16), Solé (29), Guallar, Serratacó (4), Cabrera (10), Rodríguez, Ventura (3), Viñallonga, Ariño (1), Romero (15), Espiga i Tardio (3). 11 de 27 en tirs de 2, 13 de 32 en tirs de 3 i 20 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 12-36, 16-17, 20-14 i 21-14.