dimecres, 21 de febrer del 2018

El Mataró Feimat suma la primera victòria del 2018

Les sis jornades perdent de forma consecutiva han quedat arxivades i el Mataró Feimat ja té un balanç positiu. Això passa després de la primera victòria aquest 2018, a la pista del Salt per 69 a 81. El primer quart va marcar la tònica de matx, un 12 a 36 decisiu en els propers 30 minuts. L'encert des de la línia de 3, un rival que es va carregar ràpid de faltes i que va anar a remolc són algunes de les raons del triomf. Els unionistes també es van imposar en el segon quart, d'un punt, pel que van marxar a vestidors a 25 punts del Salt. A la represa els gironins van iniciar la remuntada, 6 punts retallats al tercer quart i 7 al quart. Insuficient per culminar un gir de partit. El cansament dels locals també va ser determinant. Checo va ser el millor de l'encontre bo i no anotar cap punt des de la línia de 2. Ara bé, 2 triples de tres intents i 10 tirs lliures de 12 llançats, juntament amb 8 assistències i 6 faltes rebudes li van donar el 30 de valoració. Solé, amb 29 punts fruit de 9 triples ve després a la llista de més ben valorats. El Salt ara acumula set derrotes seguides, el Mataró comença de nou.