dimarts, 6 de febrer del 2018

Inscripció oberta a les proves per acreditar el coneixement de català:: Tocs 123

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Gener 2018 #123
:: Inscripció oberta a les proves anuals per acreditar el coneixement de català
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura obre el 29 de gener la inscripció a les proves anuals per obtenir els certificats de llengua catalana del nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2). El termini es tancarà el 14 de febrer.
La inscripció es pot formalitzar telemàticament per mitjà de l'apartat de Tràmits gencat del web de la Generalitat de Catalunya o bé, presencialment, a les oficines de la Direcció General de Política Lingüística a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.
Els exàmens es duran a terme a 18 localitats. A Catalunya, es faran a Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També s'administraran proves a Fraga i a Perpinyà.
El calendari de proves i les localitats d'examen es poden consultar al portal Llengua Catalana. Els resultats es publicaran el 6 de setembre. 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya