dimarts, 6 de febrer del 2018

GRESS Platges Mataró 65, Unilever Viladecans BF 63

Gran tarda de bàsquet la que es va viure el dissabte al Palau, on el Sènior femení s’enfrontava a un Viladecans que venia a Mataró amb la intenció de poder donar el salt a la primera posició de la classificació, i de fet ho ha tingut a tocar, doncs a falta d’un minut i mig dominava en el marcador amb una diferencia favorable de 9 punts, al poder-se escapolir en els darrers cinc minuts de partit d’un GRESS constant i batallador que no donava mai el partit per perdut.
I així ha estat, doncs a falta de 4 segons, amb empat a 63 i pilota en mans del Viladecans, en una mala entesa, han perdut la possessió i la Míriam Balmes, s’han fet amb la pilota i ha traspassat tota la pista, aconseguint una safata en el darrer segon que donava la victòria a un GRESS Platges Mataró, que avui s’ha reivindicat i auto-convençut de les seves veritables possibilitats.
Enhorabona i Felicitats a tot l’equip.
Dissabte que ve dia 10 a les 19:30 h. tothom al Palau, doncs l’equip es jugarà l’opció d’estar al grup d’ascens enfront del seu rival directa per aquesta posició, el Bàsquet Draf Gramenet.