dimecres, 28 de febrer del 2018

El Mataró Feimat es desfà del Valls

Nova victòria del Mataró Feimat que torna a ser aquell que va meravellar a principis de temporada. Triomf per 90 a 56 contra el Valls en un encontre encarrilat des dels primers minuts. Com la setmana passada, els unionistes han sortit endollats al primer quart, 19 a 6 de parcial amb un gran percentatge d’encert. Per Charly Giralt, l’entrenador del Mataró, la gran diferència al marcador ha estat la gran sorpresa.I és que els mataronins no han cedit en cap moment. Tal és així que als darrers minuts tot el peix ja estava venut. Si els parcials dels tres primers quarts ja són significatius, 24 a 13, 21 a 16 i 27 a 13, també ho és l'estadística de Cabrera. Doble figura amb 24 punts i 13 rebots en 30 minuts, que li valen un 39 de valoració.

El Mataró es manté a mitja taula, vuitè, però cada cop més lluny de la zona perillosa. El Salt i el Cerdanyola han perdut i es mantenen com a últims classificats.