dimecres, 3 de gener del 2018

La música sempre és un bon regal!


Aquí tens algunes idees per regalar!

WEST SIDE STORY
(OBCinema)

12, 13 i 14 de gener 
Projecció de la pel·lícula i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC. Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961.
Preu: de 10 a 56€  

ROBERT KING & THE KING'S CONSORT The Coronation of King George (Música Antiga)

18 de gener
Robert King
 torna a L'Auditori amb el seu conjunt, The King's Consort, per dur a terme la reconstrucció musical de la coronació del rei Jordi II el 1727 a l’abadia de Westminster.
Preu: de 10€ a 58€
YUJA WANG & CHAMBER ORCHESTRA OF EUROPE
(Música de Cambra)

20 de gener
Yuja Wang, una de les pianistes amb més projecció de l’actualitat, torna a Barcelona en una nit en què també tindrem l’oportunitat única d’escoltar el debut a L’Auditori de la Chamber Orchestra of Europe.
Preu: de 20€ a 55€

SÒNIA GÓMEZ & ASTRIO & RAMON BALAGUÉ   A Vore 
(Escenes)

26, 27 i 28 de gener

A vore és un projecte de recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l'expressivitat tradicional, els ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d'Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.
Preu: 15€
LA CINQUENA DE TXAIKOVSKI
El 2n de Rakhmàninov
(Temporada OBC)

27 i 28 de gener

L’obra per a piano més popular del segle XX de la mà d’un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria. Tots els elements per fer d’aquest un concert indispensable, amb la simfonia més personal deTxaikovski.
Preu: de 10€ a 56€
ZOOM
A partir de 5 anys
(Concerts familiars)

27 de gener 

El coreògraf Cesc Gelabert desafia la tècnica i la imaginació dels alevins de laJONC. Músiques de BrittenStravinsky,ToldràBeethoven i Rameau amb una presentació escènica, un zoom sobre els músics, els seus moviments i les seves emocions.
Preu: 12€
HÄNDEL & FRIENDS
A partir de 5 anys
(Concerts familiars)

27 i 28 de gener

T’imagines viatjar en el temps i en l’espai sense moure’t de la butaca? Navegar pels canals de la Venècia deVivaldi o passejar pels carrers del Leipzig on va viure durant anys la família Bach.... Tot això i més, de la mà de cinc músics, especialistes en la interpretació amb instruments històrics. 
Preu: 10€

JÓHANN JÓHANNSSON
(Sit Back co-comissariat per Primavera Sound)

31 de gener 

Influenciat pel moviment minimalista del segle XX, el compositor islandès mescla de manera excepcional l’electrònica i l’orquestració clàssica sense assentar-se mai en cap gènere predefinit. En aquest concert presentarà Orphée, el seu últim àlbum publicat el 2016 .
Preu: 28€
Més informació i horaris al web de L'Auditori