divendres, 5 de gener del 2018

Els Pastorets són a punt per estrenar l'edició 101 Els Pastorets són a punt per estrenar-se aquest 2018. Les obres de rehabilitació de les cobertes del Centre Catòlic van fer retardar-ne la seva estrena aquesta temporada i si en ocasions normals haguéssin pogut fer proves a l'escenari al mes d'octubre, aquest any no ho van poder fer fins al desembre. Una situació excepcional que a la Sala Cabanyes ha provocat que els principals assajos s'hagin fet en d'altres indrets de la ciutat. Els Pastorets d'aquest any, que aquest any en fa 101 que es representen a la ciutat de Mataró, compten amb un total de 396 persones involucrades. Participants que es vinculen d'una manera o altra a l'espectacle que ja fa anys és Patrimoni Cultural de la ciutat de Mataró. Les novetats en la representació d'aquest any inclouen actors novells en personatges destacats, vestuari nou, adaptació del text i la mètrica dels versos i la reinterpretació del pròleg. Novetats que el nou director dels Pastorets s'ha pres com a un repte. La música en directe és un dels grans atractius de l'espectacle mataroní. Sota la batuta de Jordi Lluch, que ja fa uns anys que dirigeix la part musical dels Pastorets, 17 músics formen la orquestra que dóna ritme a l'obra. Una música que acompanya l'espectacle mataroní des dels seus inicis. La representació dels Pastorets s'estrenarà el Dia de Reis i acabarà el proper diumenge 4 de febrer. Publicat per 03/01/2018 Informa: M. Gómez http://mataroaudiovisual.cat/noticia/cultura/els-pastorets-són-punt-estrenar-ledició-101


Els Pastorets són a punt per estrenar-se aquest 2018. Les obres de rehabilitació de les cobertes del Centre Catòlic van fer retardar-ne la seva estrena aquesta temporada i si en ocasions normals haguéssin pogut fer proves a l'escenari al mes d'octubre, aquest any no ho van poder fer fins al desembre. Una situació excepcional que a la Sala Cabanyes ha provocat que els principals assajos s'hagin fet en d'altres indrets de la ciutat.

Els Pastorets d'aquest any, que aquest any en fa 101 que es representen a la ciutat de Mataró, compten amb un total de 396 persones involucrades. Participants que es vinculen d'una manera o altra a l'espectacle que ja fa anys és Patrimoni Cultural de la ciutat de Mataró. Les novetats en la representació d'aquest any inclouen actors novells en personatges destacats, vestuari nou, adaptació del text i la mètrica dels versos i la reinterpretació del pròleg. Novetats que el nou director dels Pastorets s'ha pres com a un repte.

La música en directe és un dels grans atractius de l'espectacle mataroní. Sota la batuta de Jordi Lluch, que ja fa uns anys que dirigeix la part musical dels Pastorets, 17 músics formen la orquestra que dóna ritme a l'obra. Una música que acompanya l'espectacle mataroní des dels seus inicis. La representació dels Pastorets s'estrenarà el Dia de Reis i acabarà el proper diumenge 4 de febrer.

Publicat per
03/01/2018
Informa: M. Gómez