dijous, 23 de novembre del 2017

FEM VOLUNTARIAT, FES VOLUNTARIAT - Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme



Fem Voluntariat, Fes Voluntariat!
 
El dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat, jornada on es reflexiona, reafirma i es recorda a tothom que la construcció d'un món millor passa per poder oferir i dedicar temps als altres, per ser persones més solidàries.

A través de la campanya ‘FEM Voluntariat, FES Voluntariat’ el Grup d’Entitats de Voluntariat de la ciutat i l’Ajuntament de Mataró ofereix un conjunt d’activitats per aconseguir que cada dia hi hagi més persones que formin part del voluntariat. Aquest projecte promociona tot tipus de voluntariat a la ciutat, amb xerrades, formació, participació en el Gran Recapte d’Aliments i en la Marató de Donació de Sang, i alhora programant diverses activitats de reflexió adreçades a infants.

La segona edició de la FESTA DEL VOLUNTARIAT, que tindrà lloc el dijous 30 de novembre a les 8 del vespre al Casal l’Aliança, és un espai festiu on es reconeixerà la tasca voluntària d’aquelles persones i entitats que dia a dia construeixen un món més just, més amable i més respectuós.

Animem totes les mataronines i mataronins a participar en les activitats, i a fer-se voluntàries i voluntaris!


Facebook
Twitter
Website