dimecres, 22 de novembre del 2017

El Mataró Feimat no pot superar el Mollet

Els mataronins cauen a Mollet contra un dels millors equips del seu grup

Els de Chaly Giralt es van quedar amb la mel als llavis.

El Mataró Feimat afrontava una prova molt complicada a la pista del Mollet –que era un dels 5 líders de la categoria- i els de Charly Giralt, tot i lluitar-ho fins al final, no es van poder endur la victòria del Vallès en un partit molt igualat en tot moment.
De fet, els grocs van començar millor, aconseguint acabar el primer quart per davant al marcador, tot i que només es tractés d’un sol punt.
Al següent quart, els locals van reaccionar, i amb un gran bàsquet ofensiu van capgirar el marcador que, al decans, reflectia el 45 a 39, encara amb tot per decidir-se.
A la represa, els mataronins van millorar molt i amb una gran defensa van arribar a l’últim quart només un punt per sota en el marcador, 57 a 56.
Però a l’últim període el conjunt local va fer valdre la seva classificació a la lliga per aconseguir un lleuger parcial que ja seria definitiu, evitant que els mataronins sumessin una nova victòria.

Mollet 78 – 71 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Solé (12), Sola, Serratacó (17), Cabrera (14), Rodríguez (3), Ventura (5), Ariño (9), Romero (6), Espiga (3), Tardio (2) i Ysarn. 15 de 32 en tirs de 2, 9 de 29 en tirs de 3 i 14 de 26 en tirs lliures.
Parcials: 18-19, 27-20, 12-17 i 21-15.