diumenge, 15 d’octubre del 2017

"Demà coneixeràs a en Klein" inaugura la 22 è edició del concurs de Teatre Vicenç Vayarri i Miralles de Malgrat de Mar


El grup de Teatre Germanor ha donat a conèixer el programa del 22è Concurs de Teatre Vicenç Vayarri i Miralles que arrenca aquest diumenge amb una tragicomèdia de Toni Cabré. La coneguda “Demà coneixeràs a en Klein” que porten a escena els membres del Grup Sala Cabanyes de Mataró. La cloenda del concurs està prevista per al 2 de juny.

"Demà coneixeràs a en Klein" aborda la vida d’una dona executiva que és víctima d'un brutal mòbbing per part de la seva empresa. Allunyada de la resta de l'organització, sense personal ni res per fer, lluitarà perquè la situació no la torni boja. Els personatges en escena són tots femenins. Una secretària, una becària i una dona de fer feines que es convertiran en les còmplices involuntàries de la seva peripècia. Un text amb ironia que retrata una realitat molt habitual en els nostres dies.

La representació de "Demà coneixeràs a en Klein" és aquest proper diumenge al Centre Cultural de Malgrat de Mar a partir de les 18h. Les entrades es poden comprar el mateix diumenge de 12 a 13h i una hora abans de la funció.

La propera cita teatral serà el 12 de novembre amb "Les amargues llàgrimes de Petra Von Kan", a càrrec del Grup Centre Parroquial de Monistrol de Calders.

+ info
Centre Cultural de Malgrat de Mar
carrer del Carme, 26
Malgrat de Mar
93 761 29 79
18 hores
Entrades de 12 a 13 hores

I una hora abans de la funció