diumenge, 13 d’agost del 2017

El Mataró Feimat manté el bloc i incorpora a Jaume Solé



L’equip de bàsquet Mataró Feimat està en plena pretemporada. El conjunt mataroní està treballant per assolir els seus objectius de cara a la temporada 2017 – 2018 a la lliga EBA. La temporada passada, els homes de Charly Giralt van aconseguir mantenir la categoria en un final agònic. Els mataronins van guanyar al Sitges amb un resultat global de 10 punts per sobre. Després d’haver aconseguit aquesta fita, el Mataró Feimat espera de cara la temporada que ve trobar-se entre els equips de la mitja taula.

El Mataró Feimat no espera incorporar cap jugador més a la plantilla després de la tornada del mataroní Jaume Solé, procedent de l’Hospitalet a LEB Plata i format a les categories inferiors del Mataró. Soler, pot aportar a l’equip l’experiència d’haver jugat a una lliga com la LEB Plata i potencial físic, ja que tot i ser un aler tirador pot jugar dins de la pintura. Ignasi Ariño, se suma també a l’equip després d’haver passat tota la temporada fora de les pistes per culpa d’una lesió. Charly Giralt celebra la recuperació d’Ariño com si es tractés d’un fitxatge.

L’entrenador del Mataró Feimat ha recalcat la importància que té per la ciutat el fet que el Mataró Boet sigui també present a la lliga. Els sorteig, però, no va voler que el dos equips de la capital maresmenca es trobessin a la fase regular. El derbi es disputarà a l’última jornada de la fase prèvia. Abans s’hauran enfrontat al Club de Bàsquet Vic i a l’Arenys Bàsquet.

Charly Giralt ha afegit que l’experiència d’aquesta temporada a la categoria, l’adaptació dels jugadors i el fet de mantenir el bloc ha de ser necessari per poder fer un bon paper aquest any i així poder assolir els objectius plantejats.

Publicat per
http://mataroradio.cat/mataronoticies/noticia/esports/el-matar-feimat-mant-el-bloc-i-incorpora-jaume-sol